Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

article_thomas hargreave udtræder af DAFIs bestyrelse

Thomas Hargreave fra Stage7 har valgt at udtræde af bestyrelsen bag Danish Fashion Institute.
Thomas Hargreave fra Stage7 har valgt at udtræde af bestyrelsen bag Danish Fashion Institute.

Thomas Hargreave fra Stage7, der i sin tid var blandt initiativtagerne bag Danish Fashion Institute, har i begyndelsen af september valgt at udtræde af instituttets bestyrelse. Dette sker som et resultat af nye opgaver i egen virksomhed og et ønske om at styrke instituttets virke på sigt.

"Jeg har investeret betydelig tid og ressourcer i opbygningen af Danish Fashion Institute og i særdeleshed i udviklingen af Copenhagen Fashion Week. DAFI er gennem de sidste fem år vokset fra ingenting til det, det er i dag. Instituttet har konsolideret sig og bevist sit værd, og mange af de initiativer og visioner, som vi oprindeligt satte det i verden for, er lykkedes eller sat i gang. Derfor har jeg valgt at koncentrere mig endnu mere om min egen virksomhed Stage7’s vækstmuligheder, ligesom jeg personligt er involveret i projekter som kræver min fulde opmærksomhed,” udtaler Thomas Hargreave.

”
Dansk mode bliver i dag taget alvorligt og fremhævet som et af de områder, der skal være med til at drive Danmark frem i en global økonomi. DAFI har gjort, at der i dag er indhold og perspektiv i ordene, hvilket jeg er stolt af at havde været en del af. Nu ser jeg frem til, sammen med den øvrige initiativgruppe, at udpege et nyt, stærkt medlem som kan fortsætte den positive udvikling i instituttet og i dansk mode,” siger Thomas Hargreave.

Teis Bruun fra Bruuns Bazaar, som er formand for Danish Fashion Institutes bestyrelse, fortæller, at især Thomas Hargreaves arbejde i bestyrelsen har vist sig vigtigt for udviklingen af insituttet:

”En række af de platforme som især Copenhagen Fashion Week i dag drager stor fordel af, og som har været med til at internationalisere arbejdet omkring modeugen, er skabt af initiativgruppen. På vegne af medlemmerne vil jeg derfor takke for Thomas’ vigtige arbejde,” siger Teis Bruun.
 
Bestyrelsen vil orientere medlemmerne nærmere om dette ved efterårets generalforsamling den 29. oktober 2010.