Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

article_Gør-det-set på den cool måde

Glem alt om livstræt stramaj og tante Elnas rundpinde. Wool and the Gang gør det selv - og sejt.
Glem alt om livstræt stramaj og tante Elnas rundpinde. Wool and the Gang gør det selv - og sejt.

Glem alt om livstræt stramaj og tante Elnas rundpinde. Wool and the Gang er intet mindre end en hip og hypet forretning med udgangspunkt i salg af garn.

Under mottoet “Instead of simply wearing it, make it as well” appellerer Wool and the Gang til forbrugernes trang til at være medskabere, til trends om det unikke håndværk og til recessionistaernes underspillede luksus og glæde ved god kvalitet med historie.

Wool and the Gang sælger tre ting: garnnøgler i fineste kvalitet, færdigstrikket tøj og strikke-kits, som indeholder alt, hvad der er nødvendigt, for at komme i gang med at strikke. Wool and the Gang bliver på den måde relevant for både hardcorestrikkere, folk der absolut ikke vil strikke selv, og folk der gerne vil strikke, men aldrig har lært det.

Læs resten af indlægget her.

Blogindlægget er skrevet af Maria Dahl Jørgensen, redaktør på Retail Institute Scandinavias magasin Retail+. Retail Institute Scandinavia er et konsulent- og videnshus med fokus på detailhandel og forbrugeradfærd. Læs flere blogindlæg på www.retailblog.dk