Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Article_Gallery klar med nye tiltag

Efter en augustmodeuge med masser af fremgang er modemessen i Forum nu klar med en række tiltag, der skal holde på gæsterne.
Efter en augustmodeuge med masser af fremgang er modemessen i Forum nu klar med en række tiltag, der skal holde på gæsterne.

Der tales stadig om krisetider og dårlig økonomi, men generelt kan man notere sig en fremgang i modebranchen efter en veloverstået modeuge. På Gallerymessen i Forum har man haft en fremgang på 4,6 pct. i antal besøgende, sammenlignet med august sidste år, og denne udvikling skal selvfølgelig fastholdes. Derfor lancerer messen en række tiltag frem mod modeugen i februar 2011. Disse tiltag skal alle være med til at sikre, at de høje besøgstal fortsætter, og det selvom der traditionelt set er flere besøgende på messerne i februar end i august. 

Christian Gregersen, der er stifter og ejer af Gallery, påpeger, at man har oplevet en nedgang i antallet af danske indkøbere, men en fremgang på 50 pct. i antallet af internationale. Derfor giver det god mening at øge international annoncering og PR. Samtidig startes international direct mail kampagne og buyer office op til at tage direkte fat i indkøberne. 

"Samarbejdet de københavnske messer imellem skal styrkes endnu mere, hvilket betyder stærkere international markedsføring. På et mere lokalt plan betyder det samtidig, at messerne vil kunne tilbyde indkøbere en langt bedre service," forklarer messeejeren.

Afslutningsvis lover Christian Gregersen, at der arbejdes på at forstærke showaktiviteterne på Galleryscenen foran messen. Og så forventes det, at der kommer nye spændende udstillere til messen, der kan tiltrække de købelystne fra ind- og udland. Følg med på FashionForum.dk for flere nyheder om Gallery.

LÆS OGSÅ:

Dansk-svensk modefusion?

Copenhagen Fashion Fairs justerer messernes længde