Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Article_Skynd dig: Søg støtte til dit kulturprojekt inden 1. september

CKO uddeler projektstøtte til en række virksomheder, kulturinstitutioner, foreninger og fonde med gode ideer, så skynd dig at skrive en ansøgning - inden den 1. september.
CKO uddeler projektstøtte til en række virksomheder, kulturinstitutioner, foreninger og fonde med gode ideer, så skynd dig at skrive en ansøgning - inden den 1. september.

Den gode ide belønnes kontant. Lyder det attraktivt, er det blot om hurtigst muligt at komme i gang med at formulere en ansøgning til Center for Kultur- og Oplevelsesøkonomi.

CKO uddeler nemlig senere på året for anden gang projektstøtte til en række virksomheder, kulturinstitutioner, foreninger og fonde med gode ideer med udgangspunkt i kultur- og erhvervslivet, og fristen for at ansøge er om en måned.

I fjor modtog en række aktører i alt knap 25 mio. kr. til fire vidt forskellige projekter – fra udvikling af computerspil i Danfoss til et samarbejde mellem blandt andet Statens Museum for Kunst og en række aktører fra plastindustrien med formålet at udvikle mulighederne for kunstnere, der arbejder med plastik.

Der uddeles som udgangspunkt mellem 750.000 kr. og 1,4 mio. kr. til hvert projekt, og der ydes støtte til mellem fire og syv projekter. Fristen for at søge om dette års puljemidler er den 1. september klokken tolv, og praktisk talt alle kan ansøge om støtte til deres projekt, så længe dette opfylder krav til innovation, markedspotentiale, videnspredning og tværfagligt samarbejde.

CKO er en offentlig selvejet institution, der i sin tid blev initieret af Kulturministeriet og Økonomi- og Erhvervsministeriet for at fremme dansk kultur- og oplevelsesøkonomi.

Læs mere om støttekrav og -muligheder på Center for Kultur- og Oplevelsesøkonomis hjemmeside