Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

article_CFW roses til skyerne Over There

Der er noget at være stolt af, for den københavnske modeuge SS11 får flotte ord med på vejen i de store udenlandske branchemagasiner.
Der er noget at være stolt af, for den københavnske modeuge SS11 får flotte ord med på vejen i de store udenlandske branchemagasiner.

Nogen har pumpet frisk luft ind i den københavnske modeuge! Sådan beskriver Barbara Kramer, der har grundlagt den amerikanske messe Designers & Agents, denne omgang af den københavnske modeuge til det amerikanske branchetidsskrift WWD (Women’s Wear Daily).

I en længere artikel roses Copenhagen Fashion Week SS11 til skyerne af både indkøbere og udstillere.

Adam Jagger, der er indkøber for den britiske onlineshop Asos, som i øvrigt launcher amerikanske, fransk og tyske udgaver af indkøbssiden i oktober 2010, forklarer således til WWD, at modeugen i den danske hovedstad er blevet en nøgle-event for hans team.

”Der er et godt miljø [ved den københavnske modeuge, red.] og et godt segment af mærker. Der kommer efterhånden mange skandinaviske mærker ind på det europæiske marked og vice versa. Vi lader os påvirke af hinanden,” siger han.

Også hos Acne har man registreret en positiv udvikling. Mærket har haft den absolut bedste salgssæson nogensinde i dette efterår og planlægger yderligere at udvide med en kæmpebutik i Paris og en tredje butik i Oslo dette efterår.

Over hele linjen har det amerikanske magasin altså noteret fremgang og giver modeugen herhjemme flotte ord med på vejen.

Kilde: WWD.com
 
LÆS OGSÅ: 
Stor succes med The World’s Greatest Catwalk
Modeuger: Cph vs. Sthlm