Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Press:Nyt_COVER.DK

Nyt COVER.DK er det foretrukne mode- og livsstilssite skræddersyet til den kræsne bruger.
Nyt COVER.DK er det foretrukne mode- og livsstilssite skræddersyet til den kræsne bruger.

Med lanceringen af et nyt COVER.DK tager forlaget Malling Publications endnu engang teten blandt mode- og livstilswebsites i Danmark. Opdateringer hver anden time, nyt design og brugervenlig funktionalitet gør websitet til landets stærkeste modemedie. 

COVER.DK befinder sig i en konstant udvikling for at sikre sine kvindelige og mandlige brugere det bedste og nyeste online. COVER.DK er tilstede for brugerne i enhver kontekst. Sitet var det første site, der leverede modestof til smartphones, og sitet er altid på forkant med brugen af sociale medier såsom Facebook og Twitter.

Nu lanceres COVER.DK med et helt nyt look, der i endnu højere grad, gennem større brugervenlighed, inviterer brugeren til at interagere og deltage i et foranderligt og æstetisk mode- og livsstilsunivers. Et site, der giver adgang til en uendelig strøm af modenyheder, kendissladder, shoppingtips, beauty, partyguides og en lang række kompetente bloggere.

”COVER.DK har siden lanceringen i august 2006 fungeret som det mest dynamiske online-mødested for modeinteresserede danskere,” forklarer Rasmus Skousen, creative director på Malling Publications, der har udviklet det nye COVER.DK i samarbejde med webredaktør Lisa Bohn og bureauet Propeople.

”Med lanceringen af det nye COVER.DK har vi gjort sitet mere brugervenligt, overskueligt og til en mere helstøbt oplevelse. Vi har kræset om layoutet, der blandt andet giver brugerne mulighed for i en full screen viewer at nyde modeserier fra magasinets arkiv, ligesom vi har valgt at integrere magasinets artikler mere på sitet end tidligere. Det nye COVER.DK bliver nu endnu mere end før en forlængelse af magasinet, som brugerne kan glæde sig til,” fortsætter han. 

COVER.DK når allerede nu et hastigt voksende publikum på over 120.000 unikke brugere om måneden. Det positive samarbejde med Politiken, som blev indledt i august 2009, fortsætter og COVER.DK vil forsat fungere som Politiken.dks mode- og livsstilssite. ”Vi fortsætter vores underholdende, seriøse og inspirerende mode- og livsstilsdækning, der dækker alle de behov, en modebevidst dansker måtte have,” siger forlægger Malene Malling om det nye site.
 
Cover er en del af Malling Publications, som er førende inden for udvikling, produktion og distribution af client publishing i Nordeuropa. Aktiviteterne omfatter produktion af internationale og danske magasiner, reklamekampagner, samt særlige projekter og udgivelser. I tilfælde af spørgsmål bedes De kontakte salg- og marketingchef Hanne Prier på 33187300.
 
Cover/Malling Publications
Læderstrædet 34, 1
1201 København K
eller direct@mallingpublications.com