Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Artikel: Modeugens aktører: Helle Andersen

Modeugen er over os og den 12. august afholdte Stine Goya show. Mød PR ansvarlig for Stine Goya, Helle Andersen i Modeugens aktører.
Modeugen er over os og den 12. august afholdte Stine Goya show. Mød PR ansvarlig for Stine Goya, Helle Andersen i Modeugens aktører.

Copenhagen Fashion Week SS11 er over os og det er nu, at de mange forberedelser skal stå deres prøve rundt omkring i branchen. FashionForum.dk ønsker at give et så fyldestgørende billede af, hvordan Copenhagen Fashion Week apparatet fungerer som muligt, og bringer derfor en serie af interviews med nogle af modeugens vigtigste aktører.

Som presseansvarlig for et af modeugens store navne, Stine Goya, har Helle Andersen ansvaret for blandt andet afvikligen af brandets show, som afholdes den 12. august kl 22.00. Læs om det og meget andet andet her i Modeugens aktører.

Hvordan forbereder du dig til Copenhagen Fashion Week?
Mine forberedelser til Copenhagen Fashion Week starter umiddelbart efter, at den forudgående fashion week er afviklet. Jeg starter allerede her med at få ideér til location og opsætning af det næste Stine Goya show. De sidste to måneder op til modeugen er det klart, at der bliver mere run på, da alle detaljer og samarbejdspartnere skal på plads og koordineres. Vi har ved hvert modeshow en masse frivillige hjælpere, der er med til at få det hele til at gå op i en højere enhed. Personalet på vores show løber op på omkring 50 personer, og det tager sin tid at få samlet og koordineret så mange mennesker. 

Hvordan deltager du i Copenhagen Fashion Week SS11?
Jeg deltager som presseansvarlig for Stine Goya, og er showkoordinator på vores modeshow, der finder sted torsdag den 12. august. Og jeg håber og tror på, at Stine Goya brandet i den grad er medvirkende til at markere og fremme den danske modebranche i internationalt regi under og efter modeugen.

[[addon]]

Hvordan ser dine dage ud under selve modeugen?
Under selve modeugen er jeg meget travlt optaget af de sidste forberedelser til vores show. Det omhandler seatingplanen – der som altid er et større puslespil, der skal gå op – seatingpiger, påklædersker, diverse leverandører, sponsorer, opsætning af location og scenografi i samarbejde med vores scenograf Oliver Gustav Nielsen, goodiebags etc. Derudover har jeg løbende kontakt til den nationale og internationale presse, og har enkelte møder med eventuelle fremtidige pressesamarbejder. Hvis der kan blive tid til det, forsøger jeg gerne at kigge forbi vores messestand på Gallery, hvor vores salgsteam arbejder hårdt under modeugen. 

Hvad forventer du at få ud af Copenhagen Fashion Week?
Jeg forventer, at vi kan udvide det internationale kendskab til Stine Goya yderligere, og jeg glæder mig til at møde nye og spændende samarbejdspartnere. Jeg håber derudover, at vi kan se frem til en god og konstruktiv presseomtale af vores show.

Hvad ser du mest frem til ved Copenhagen Fashion Week?
Jeg ser helt klart frem til vores fantastiske show d. 12. august hvor vi præsenterer den nye SS11 kollektion! Det bliver et helt unikt show denne gang. Vi har nøje udvalgt en location, der medvirker til at der bliver en intim stemning i et helt specielt Stine Goya univers.

Derudover glæder jeg mig til at opleve The World’s Greatest Catwalk, hvor vi selvfølgelig også vil deltage. Jeg tror, at det bliver et stort arrangement!

Læs også:
Modeugens aktører: Sidsel Marie Bøg
Modeugens aktører: Josef Lützen
Modeugens aktører: Anne Christine Persson
Modeugens aktører: Ingrid Munch
Modeugens aktører: Rozanna Fritz
Modeugens aktører: Sarah Skarum
Modeugensaktører: Simon Rasmussen
Modeugens aktører: Glen Marc Nesgaard

Modeugens aktører: Femmes Regionales

Modeugens aktører: Fernanda Palmeiro

Modeugens aktører: Nina Sejt Wiboltt

Modeugens aktører: Camilla Frank

Modeugens aktører: Andrea Friis Laursen
Modeugens aktører: Anne Mai Bjerregaard
Modeugens aktører: Sidsel Alling