Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Press_Modeuge for alle!

Copenhagen Fashion Week er ikke kun for de modeprofessionelle. Parallelt med den officielle modeuge findes et fuldt program som alle borgere kan deltage i.
Copenhagen Fashion Week er ikke kun for de modeprofessionelle. Parallelt med den officielle modeuge findes et fuldt program som alle borgere kan deltage i.

Copenhagen Fashion Week er ikke kun for de modeprofessionelle. Parallelt med den officielle modeuge findes et fuldt program spækket med aktiviteter, shows, konkurrencer og events, som alle borgere kan deltage i.
Navnet er Copenhagen Fashion Festival. Festivalen bliver til i et tæt samarbejde mellem Copenhagen Fashion Week, Københavns City Center og Wonderful Copenhagen. De mere end 160 åbne aktiviteter kan findes på www.copenhagenfashionfestival.com og i det trykte program, som i disse dage distribueres gennem butikker, S-tog stationer og på gaden. 
Og fra mandag den 9. august lanceres en helt ny mobilapplikation, som bringer modeugen direkte ned på telefonen og giver alle mulighed for at holde sig opdateret på shows og events under modeugen. Gennem løbende upload af showvideoer og fotos får alle således mulighed for at være med på første række, når modeugen slår dørene op onsdag den 11. august 2010.  

Eksempler fra det aktuelle Copenhagen Fashion Festival program: 

• Foredrag med Christian Stadil (Hummel) og Jesper Elg (V1 Gallery) om kunst og mode, tirsdag den 10 august kl. 18.00-19.00 i Magasin 

• Fotokonkurrence med Max Factor i Magasin, ”Fashion Look of the Year", fra kl. 15.00- 18.00 fra den 10.-13. august 

• Konkurrence om 30 gavekort af 1.500 kr. til Vero Moda aktuelle catwalk looks 

• Modeshow foran Apair butikken lørdag den 14. august kl. 13.30 

• Præsentation af La Glace’s nye ”kage kollektion” i samarbejde med designeren Ole Yde 

• Fashion Night Out i Kronprinsensgade, med gadefest, DJ’s og shopping fredag den 13.august fra kl. 16.00 

• Konkurrence om billetter til eksklusive modeshows via samsung.dk. 

• Modeugens absolutte højdepunkt: Verdensrekorden i modeshow, The World’s Greatest Catwalk – fra Rådhuspladsen til Kgs. Nytorv, lørdag den 14. august kl. 15.00 

 

For mere information omkring Copenhagen Fashion Festival kontakt Anne Mai Bjerregaard på 

annemai@copenhagenfashionfestival.com eller +45 70 20 30 68.