Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Article_Succes med agentspeed-dating gentages

Mød førende agenter fra Benelux landene til efterårets speed-dating arrangement.
Mød førende agenter fra Benelux landene til efterårets speed-dating arrangement.

Som opfølgning på forårets succes med speed-dating mellem danske virksomheder og tyske agenter gennemfører Modezonen og Dansk Mode & Textil (DM&T) et tilsvarende arrangement d. 14.-15. september 2010.

Denne gang med det formål at introducere danske brands til agenter fra Belgien, Holland og Luxembourg. Arrangementet er forbeholdt agenter og virksomheder indenfor dametøj, men stiller ingen krav til prisklasse, omsætning, mv. Til arrangementet har du som repræsentant for en virksomhed mulighed for at mødes individuelt med hollandske og/eller belgiske agenter. Modezonen og Dansk Mode & Textil lægger et stort arbejde i at parre de danske virksomheders ønsker med agenters, så begge parter får størst muligt udbytte af dagen.

Forårets arrangement med fokus på Tyskland gav for mange af de tilmeldte et godt resultat. Både Niels Egelund, Adm. Dir. for Noir, Bllack Noir og Illuminati II samt Lars Kongsgaard fra SoNize melder tilbage, at de har indgået samarbejde med en agenter, de mødte til arrangement og Henrik Fugl, Brand Manager hos Decoy og Claudio by Buchreitz Jensen fortæller, “Det var en super måde at møde agenter på. Vi har lavet to aftaler med agenter efter arrangementet og vil til hver en tid være med igen – også selvom det skulle koste penge!”.

Speed-dating arrangementet med Benelux-agenterne foregår d. 14. september 2010 i København. Kommer der mange tilmeldinger, er der mulighed for også at inddrage d. 15. september. Hvorvidt d. 15. vil blive i København eller i Herning afhænger af de tilmeldte virksomheders geografiske placering.

Tilmelding til arrangementet sker hos Kristine Kaalund fra Modezonen på kk@danishfashioninstitute.dk senest den 10. august. Oplys venligst virksomhedens navn og navn på deltagere.Hvis du har uddybende spørgsmål til arrangementet kan du kontakte Henrik Ralf Nielsen fra Modezonen på henrik@danishfashioninstitute.dk

Arrangementet afholdes af Danish Fashion Institute, Eksportrådet og Dansk Erhverv i regi af Modezonen i samarbejde med Dansk Mode & Textil samt Væksthus Hovedstadsregionen.

Læs artiklen Speed-dating succes

Læs artiklen Rustet til tysk eksport?

Læs Udenrigsministeriets artikel Holland er hooked på dansk mode.