Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Press_DAY_ÅBNER_2_NYE_KONCEPTBUTIKKER

Day Birger et Mikkelsen fortsætter med at ekspandere og åbner i slutningen af august 2010 to nye koncept butikker beliggende i Lyngby og Århus.
Day Birger et Mikkelsen fortsætter med at ekspandere og åbner i slutningen af august 2010 to nye koncept butikker beliggende i Lyngby og Århus.

[[addon]]Day Birger et Mikkelsen fortsætter med at ekspandere og åbner i slutningen af august 2010 to nye koncept butikker beliggende i Lyngby og Århus.

Begge butikker bliver indrettet efter et helt nyt retail koncept, udviklet i samarbejde med retail experterne Form3.
Day Birger et Mikkelsens nye retail koncept er kendetegnet ved et lyst og moderne design afstemt efter brandtets DNA og design filosofi.
Virksomhedens karakteristiske sort/hvide kontraster forenes i en afslappet hjemlig atmosfære; ”A HOME AWAY FROM HOME” der kommunikerer Day Birger et Mikkelsens univers direkte til kunderne.

I Århus placeres den 160 m2 store konceptbutik helt centralt i Skt. Clemens Stræde 10.

Day Birger et Mikkelsens 2. nye butik åbner i Lyngby Storcenter og er et franchise samarbejde med Mette Freyberg, som i forvejen ejer og driver to succesfulde butikker.

De to nye Day Birger et Mikkelsen butikker vil præsentere et bredt udvalg af mærkets univers. Udover Womens – og Menswear kollektionerne vil butikken også tilbyde tilbehør og sko samt DAY Home.

Den officielle åbning af de to nye butikker er fastsat til d. 26. august 2010.

Day Birger et Mikkelsen ser positivt på fremtidig ekspansion og forretningsmuligheder og glæder sig til at byde nye og eksisterende kunder velkommen i de to nye konceptbutikker.

Se mere på www.day.dk