Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Modeugens aktører: Femmes Regionales

Femmes Regionales skal lave fire shows på fire dage. Hør om deres travle modeuge her det fjerde indlæg i serien 'Modeugens aktører'.
Femmes Regionales skal lave fire shows på fire dage. Hør om deres travle modeuge her det fjerde indlæg i serien 'Modeugens aktører'.

Med under en måned til Copenhagen Fashion Week SS11 er forberedelserne til denne sæsons modeuge nu på deres højeste rundt omkring i branchen. FashionForum.dk ønsker at give et så fyldestgørende billede af, hvordan Copenhagen Fashion Week apparatet fungerer som muligt, og vil derfor i den kommende tid bringe en serie af interviews med modeugens vigtigste aktører.

Femmes Regionales skal lave fire modeshows på fire dage – blandt andet The World’s Greatest Catwalk. Derfor bliver Copenhagen Fashion Week SS11 exceptionelt travl for Mie Albæk Nielsen og Caroline Hansen. De er nogle af ‘Modeugens aktører’.

Hvordan forbereder I jer til Copenhagen Fashion Week?
Op til en modeuge er der mange områder, der skal indkredses for hvert projekt – vi udvikler gerne et overordnet koncept for showet, briefer på look, koreografi og musik – afholder casting samt producerer visuals, grafik og showpieces.

Der er også alt det mere produktionsmæssige som kontrakter, prisforhandling, locations og booking af teams, som også fylder meget i tiden op til.
Med CIFFs trendshow starter vi gerne forberedelserne allerede umiddelbart after den foregående modeuge, hvorimod andre opgaver lander på vores bord så sent som en måned før modeugen.

Hvordan deltager I i Copenhagen Fashion Week SS11?
Vi har fem opgaver af meget forskellig art. Vi står som sagt for at lave ‘The World’s Greatest Catwalk’ – som er den størst anlagte modeevent på dansk jord nogensinde. Det er lørdag den 14. August kl. 15.00 på Strøget og alle er velkomne. Derudover laver vi på 7. sæson Copenhagen Fashion Fairs trendshow, som løber hele modeugen, TEKOs afgangsshow med alle de nye talenter torsdag kl. 11.00, og Peter Jensens show samme dag kl. 13.00

[[addon]]

Hvordan ser jeres dage ud under selve modeugen?
I år bliver det usædvanligt travlt – normalt har vi mulighed for at se en del shows, men vi har fittings, looktests, etc. som ligger i selve modeugen. Det bliver tidlige morgener, lange dage og sene aftener. Men det bedste ved modeugen er altid at få forløst de ting, som man har arbejdet på så længe.

Normalt prøver vi at komme til så mange shows som muligt, samt tage rundt på messerne og blive opdateret med hvad gode venner, samarbejdspartnere og nye kunder har gang i. 

Hvad forventer I at få ud af Copenhagen Fashion Week?
Vi har en del nye samarbejdspartnere denne sæson, som vi har store forventninger til. Forhåbentligt kan det udvikle sig til længere kærlighedsforhold. Og så forventer vi da helt klart, at alle ovennævnte projekter giver genlyd på hver deres måde.

Hvad ser I mest frem til ved Copenhagen Fashion Week?
Intensiteten back stage og glæden når alting falder i hak. Og så kommer et glas vin lørdag aften til at smage rigtigt godt.

Billede: Lars Engelgaar

Læs også:
Modeugens aktører: Fernanda Palmeiro
Modeugens aktører: Nina Sejr Wiboltt
Modeugens aktører: Camilla Frank
Modeugens aktører: Andrea Friis Laursen