Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Billeder: Barbara í Gongini SS11 - Berlin

Fem hurtige spørgsmål til Barbara í Gongini, der netop har præsenteret sin kommende kollektion under Berlin Fashion Week.
Fem hurtige spørgsmål til Barbara í Gongini, der netop har præsenteret sin kommende kollektion under Berlin Fashion Week.

Barbara í Gongini holdt show under Berlin Fashion Week på den mindre messe Black Box Theatre i Berlin Mitte. Kort herefter fangede vi hende til fem hurtige spørgsmål om hendes indtryk af den tyske modeuge.

[[addon]]Du præsenterede dit brand under Berlin Fashion Week – hvordan foregik det?
Det er første gang, vi har vist i Berlin og i den forbindelse, var det vigtigt for os at vise begge vores linier – både vores main line og "The Black Line". Derudover havde vi en show case på Black Box Theatre, hvor vi gav en live præsentation og viste en installation samt vores SS11 film. Det gik rigtig godt! Stedet var pakket, og vi var nødt til at sende modellerne ud i baggården bagefter sådan at alle kunne få mulighed for at se dem… så mange mennesker var der!

Hvad var dit indtryk af Black Box – og hvorfor valgte du at være med der?
Black Box ligger på Torstrasse og er et undergrunds fashion forum i Berlin og er derfor et godt bud på et sted for os til vores mere kreative linie "Barbara í Gongini". Black Box er samtidig et event forum og et projekt galleri, og jeg kan rigtig godt lide at formen er sååå uprætentiøs. Alle meget kreative brands kan i princippet lave et mindre event på Black Box, og det er mit indtryk, at det er udelukkende det den bliver brugt til.

[[addon]]Hvorfor er det vigtig for dig at være repræsenteret i Berlin?
Både af kunstneriske og kommercielle årsager. Tyskland har et meget stort marked, som vi har stor respekt for. Der er både den tunge konventionelle kunde, og samtidig en umådelig skønne vibe i undergrunds miljøet, som det er et must at være en del af som kreatør.

Hvad er dit generelle indtryk af modeugen i Berlin?
Vi kommer ikke til Berlin Fashion Week for at møde vores internationale kunder. Dem møder vi i Paris. Men for at møde det tyske marked er den tyske modeuge god.

Hvad har responsen været på din præsentation og dit brand i Berlin?
Det har været en stor succes for os, og vi vil klart vende tilbage med "The Black Line".
 

Barbara í Gongini