Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Press_Louis Vuitton kuffert til VM-pokal

Beskyttet af den specialfremstillede Louis Vuitton travel-case, gjorde FIFA VM-pokalen sin entré i aftenens VM-finale 2010 i Sydafrika.
Beskyttet af den specialfremstillede Louis Vuitton travel-case, gjorde FIFA VM-pokalen sin entré i aftenens VM-finale 2010 i Sydafrika.

Varsomt beskyttet af den specialfremstillede Louis Vuitton travel-case, gjorde FIFA VM-pokalen sin entré i aftenens VM-finale 2010 i Sydafrika. Fabio Cannavaro, anføreren af det italienske landshold og verdensmester fra 2006, havde det ærefulde hverv at bære VM-pokalen ind på Soccer City Stadium, hvor den 6,175 kg tunge guldpokal blev præsenteret for de 94.700 forventningsfulde tilskuere.

For yderligere at forskønne VM-pokalens tilstedeværelse, ønskede FIFA at etablere et nyt ritual for præsentationen af pokalen under VM-finalen, der finder sted hver 4. år. Det blev derfor besluttet, at anføreren af det hold, som er VM-titelindehaver skal bære pokalen ind på stadium kort før finalens start, og dermed satte Fabio Cannavaro FIFA VM-pokalen i spil før kick-off af kampen mellem Holland og Spanien.

Pietro Beccari, Executive Vice-President for Louis Vuitton, udtaler: "Vi er meget stolte af at være udvalgt af FIFA til at skabe denne travel-case, hvori verdens ultimative sports- trofæ fremover skal rejse kloden rundt. Denne ekstraordinære specialordre hylder Louis Vuittons 150-årige tradition for håndværk og savoir-faire. Vi var særdeles glade for, at være forbundet med FIFA World Cup ™ på denne måde – en begivenhed, der forener nationer over hele verden.”

VM-pokalen forlader nu, i sikre rammer, Sydafrika med retning mod Spanien, hvor den vil være at finde de kommende 4 år, indtil VM i Brasilien løber af stablen i 2014.

Se vedhæftede pressemeddelelse for yderligere information.
www.louisvuitton.com

Kontakt venligst Spalt PR for yderligere presseinformation og billedmateriale.