Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Artikel: Dansk børnemode får 32 sider i Vogue Kids

I "Denmark Special" hylder spansk Vogue Kids for første gang ét land.
I "Denmark Special" hylder spansk Vogue Kids for første gang ét land.

De internationale magasiners søgning mod dansk mode synes at fortsætte.
Efter at VMan dedikerede en hel udgave af deres magasin til dansk mode i foråret, følger den spanske udgave af Vogue Kids nu efter og rydder 32 sider af deres september udgave til dansk børnemode i udgaven "Denmark Special" (Especial Dinamarca)

[[addon]] Det er den danske ambassade i Madrid, der står bag initiativet og som i sin tid præsenterede konceptet for Vogue Kids´ redaktion, som viste sig at være særdeles begejstrede for ideen.

"Vi ønsker at vise, at de danske firmaer og produkter er opstået som et resultat af den meget børnefokuserede danske kultur og politik. I Spanien er man fascineret af, at vi eksempelvis har så lang en barselsorlov, og at vi får børnecheck gennem hele barnets levetid," siger kommunikationskoordinator på den danske ambassade i Madrid, Bonnie Bagger i pressemeddelelsen.

Når magasinet kommer på hylderne i september, vil det indeholde en modereportage fra Danmark, interviews med kendte danske forældre og en lang række temasider – foruden en mulig deltagelse af det danske kronprinspar. Magasinet vil være til salg i Spanien i seks måneder.

Om incitamentet til at indlede et samarbejde med spansk Vogue Kids siger den danske ambassade i pressemeddelelsen; ”Markedet for børnetøj og produkter til børn i Spanien fakturerede for mere end 930 millioner Euro i 2008 og salget af udenlandske brands indenfor børnetøj og produkter til børn steg med 9,6 procent i forhold til året før”.

I forbindelse med releasen af "Denmark Special" afholder den danske ambassade i Madrid en event, hvor ambassadøren og chefredaktøren for spansk Vogue Kids sammen med spanske indkøbere, distributører, agenter, pressefolk og spanske topmodeller med børn vil se nærmere på dansk design. Her kan de danske brands der deltager i "Denmark Special" vise deres produkter. 

Interesserede danske virksomheder kan stadig nå at være med. Læs mere og find kontakt oplysninger på den danske ambassade i Madrid her