Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Artikel: DAY show på Nimb

DAY kombinerede denne sæson showafvikling med brandets internationale salgsmøde – og markerede samtidig en række nye tiltag i virksomheden.
DAY kombinerede denne sæson showafvikling med brandets internationale salgsmøde – og markerede samtidig en række nye tiltag i virksomheden.

Fredag d. 2. juli afholdt DAY Birger et Mikkelsen show på Nimb i København. DAY har igennem flere sæsoner fravalgt at afholde show under Copenhagen Fashion Week, men kombinerede denne sæson showafvikling med brandets internationale salgsmøde – og havde samtidig en række nye tiltag i virksomheden at markere;

[[addon]]

”Keld Mikkelsen har netop tilbagekøbt alle aktier i DAY Birger et Mikkelsen, og samtidig ville vi gerne præsentere det nye design set-up på en ny og inspirerende måde – ikke kun for pressen men også for vores agenter og sælgere”, fortalte en repræsentant fra PR- og marketingsafdelingen for DAY efterfølgende. “Showet gik rigtigt godt og vi viste for første gang vores nye jeanslinje på et show for sig selv ude på Nimbs terasse. Det blev rigtig godt modtaget og kombinationen af en dygtig jeansdesigner og en fantastisk styling fik showet til at gå op i en højere enhed. Efter jeansshowet blev vores gæster ekskorteret op i baren på Nimb, hvor vi viste vores hovedkollektion, der er designet af vores nye designteam. Stemningen i baren var eksklusiv og modellerne blev ført rundt i salen af følgespots til lyden af Robert Plants eklektiske toner.”

Besøg DAY her

Billeder: Anywho

Læs også artiklerne Keld Mikkelsen tilbagekøber aktiemajoriteten i DAY og DAY erstatter chefdesigner med flere designteams