Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Article: Opdatering på Imitz og Thelin

I forbindelse med forhandlingerne om en fusion af Imitz, Thelin og black lily accessories A/S, giver Imitz og Thelin her en opdatering på deres fremtid.
I forbindelse med forhandlingerne om en fusion af Imitz, Thelin og black lily accessories A/S, giver Imitz og Thelin her en opdatering på deres fremtid.

I forbindelse med forhandlingerne om en fusion af Imitz, Thelin og black lily accessories A/S,  giver Imitz og Thelin her en opdatering på deres fremtid.

"Imitz og Thelin eksisterede i går, det eksisterer i dag og det eksisterer også fremadrettet. Det er korrekt at ejerne bag selskaberne, ønsker at finde en samarbejdspartner eller ny ejer til mærkerne, men det er ene og alene for at få mærkerne i de rette hænder, til at forløse det potentiale begge brands indeholder. Desværre kunne der ikke opnås enighed med black lily accessories A/S, hvorfor vi nu fortsætter med ”business as usual”, skriver de i en pressemeddelelse.

Det seneste år har både Imitz og Thelin været igennem en proces hvor ejerne af selskaberne har investeret i en turn-around og samtidig er der skabt en klar linie for det fremtidige forretningsgrundlag for de to mærker.

"Allerede på efterårskollektionen (AW2010) oplevede Thelin en god vækst, hvilket indikerer at fundamentet er på plads", skriver de. For Imitzs vedkommende er der tale om at omstille sig til ”omgående salg”, et tiltag der er taget efter dialog med kunder og samarbejdspartnere. "Det har ligeledes vist sig at kunderne er villige til at købe ind i dette koncept, om end det har været en udfordring at få dem omvendt til at Imitz kollektioner ikke længere skulle købes som ordre på seks måneders sigt."

Ejerne er allerede i positiv dialog med forskellige interessenter fra branchen, vedrørende den fremtidig struktur og forventer at kunne præsentere noget konkret i sensommeren 2010.

De ordre der er lagt på Thelins AW2010 er på trapperne og vil som bekræftet blive udsendt i juli og august 2010.

Kontakt: Tlf: 86 80 09 00 eller info@imitz.com / info@thelincompany.com