Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Artikel: Tre nye ansættelser i Pandora

Smykkevirksomheden Pandora har netop ansat tre nye medarbejdere, skriver Børsen i dag. Virksomheden har for nylig offentliggjort et stærkt årsregnskab.
Smykkevirksomheden Pandora har netop ansat tre nye medarbejdere, skriver Børsen i dag. Virksomheden har for nylig offentliggjort et stærkt årsregnskab.

Smykkevirksomheden Pandora har netop ansat tre nye medarbejdere. Det skriver Børsen i dag.
Jesper Sabroe, 32 år, er ansat som koncernøkonomichef med ansvaret for at opbygge og udvikle virksomhedens koncernøkonomifunktion samt finansfunktioner globalt. Jesper Sabroe kommer fra en stilling i Coloplast og Skandinavisk Group foruden at have en baggrund som revisor fra KPMG.

Dernæst har Pandora ansat Martin Gregersen, 32 år, som chef for treasury med ansvaret for at opbygge og udvikle treasury-funktionen. Martin Gregersen kommer med mange års erfaring indenfor finansiel analyse- og risikostyring fra blandt andre Danske Bank, TDC og Dong Energy.

Afslutningsvis er Jesper Klæbel, 41 år, ansat som trade marketing manager med ansvar for smykkevirksomhedens globale trade marketing kommunikation og interne tegnestue. Jesper Klæbel har 22 års erfaring indenfor marketing- og grafisk produktion bl.a. fra en stilling som produktionsdirektør for DDB Synergi samt som kontaktchef for McDonalds i Danmark.

Pandora offentliggjorde sit seneste årsregnskab d. 10.06.2010, der synliggjorde en høj omsætningsvækst og stærk indtjening. Omsætningen i 2009 blev på DKK 3,5 mia. mod DKK 1,9 mia. i 2008 – en stigning på 82%.

Flere artikler om Pandora.
Pandora stiler mod børsnotering,
http://www.business.dk/fashion-design/smykkestrid-hoejsteret
http://www.business.dk/fashion-design/pandora-anklages-ufine-metoder
http://www.business.dk/fashion-design/axcel-oppe-mod-riskaers-gamle-partner
http://www.business.dk/fashion-design/strid-om-glasperler-385-mio-kroner

Kilder: Børsen, Business.dk, www.cisionwire.dk