Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Article: VMANs danske mand

Thomas Hargreave fra Stage7 har haft en vigtig rolle i tilblivelsen af VMANs skandinaviske udgave og launch fest i New York City i sidste uge.
Thomas Hargreave fra Stage7 har haft en vigtig rolle i tilblivelsen af VMANs skandinaviske udgave og launch fest i New York City i sidste uge.

Thomas Hargreave, direktør i produktionsfirmaet Stage7, har haft en vigtig rolle i tilblivelsen af VMANs skandinaviske udgave og launchfest i New York City i sidste uge.
[[addon]]”Efter et besøg i mit studio for et par år siden ringede Stephen Gan til mig og foreslog, at vi lavede en Scandinavian Special. Jeg havde foreslået ham at lave en launch af magasinet i Danmark under Copenhagen Fashion Week, men han ville gerne hænge det op på noget og synes, at der er mange spændende tiltag i den skandinaviske modebranche.”

Hargreave fik rollen som Contributing Editor, og rådgav magasinet om folk og brands, de skulle have fat i. Derudover lagde han studio til da Hedi Slimane fotograferede en række danske drenge til magasinet. ”Slimane roste vores studio, som et af de smukkeste han har været i. Det er måske mere held end forstand, da det er holdt i sort og hvidt og er lige hans stil, men det var da godt at høre. Vi har prøvet at skabe de optimale rammebetingelser for internationale fotografer og vi ser ud til at være godt i gang.”

Efter Thomas Hargreaves engagement i magasinet insisterede Stephen Gan på at han også stod for det modeshow, der skulle være en del af VMANs launch fest i New York. ”Der var ikke lagt op til at det skulle være et modeshow som sådan, men mere en fest med et underholdende indslag. Men jeg synes både fest og show fungerede rigtig godt. Showet tog kun 7,5 minut, men designerne virkede rigtigt glade, og der var en fed stemning. Derudover var der pressefremvisning af designernes tøj dagen inden, så alt i alt synes jeg, det har været en god pakke for de modevirksomheder, der var med. Helt sikkert noget, der kan gentages.”

Og en gentagelse er der allerede lagt op til, da VMAN allerede nu har planlagt endnu en Scandinavian Special.

”Med denne udgave har vi prøvet projektet af, og det vil blive efterfulgt af endnu en skandinavisk udgave, der vil blive til over efteråret hvor Stephen Gan kommer til at opholde sig et par uger i København og involvere langt flere skandinaviske fotografer og kreativt talent end tidligere i selve produktionen.”

VMAN Scandinavian Winter udkommer til november.
 

Lanceringen af VMAN og det pressefremstød for dansk mode var støttet af Modezonen. Læs mere om Modezonen her