Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Toklum lukker kollektionen

Luksusskomærket TOKLUM lukker og slukker for sine to årlige kollektioner.
Luksusskomærket TOKLUM lukker og slukker for sine to årlige kollektioner.

Luksusskomærket TOKLUM lukker og slukker for sine to årlige kollektioner.
[[addon]]"Luksus-brands kæmper for livet", stod der i Berlingske businesstillæg d. 11.04.2010. Krisen er ved at tage af, men et nyt problem vokser: antallet af producenter der mestrer luksushåndværk er på kraftig tilbagegang.

I dag melder Cecilie Toklum og Søren Toft Hansen, der sammen står bag skomærket TOKLUM, at de lukker for deres to årlige kollektioner på grund af problemer med deres leverandører. Derfor kan de ikke levere de varer, der var solgt ind til spring/summer 2010.

Grundet disse omstændigheder har Toklum og Toft Hansen vurderet, at de bliver nødt til at lukke for fremtidige kollektioner, indtil de har en finansiel løsning på plads.

”Vi har en erfaring og ambition der gør, at vi er klar til at starte kollektionsdelen op igen,” skriver de i deres pressemeddelelse i dag. "Det er helt klart et mål vi forfølger, men det kræver en kapital, der kan sikre, at vi ikke ender i samme situation igen, hvor vi ikke kan levere varer fordi vores leverandørforhold er for sårbart."
 
TOKLUM har siden 2007 eksporteret til mere end 7 lande og blev i 2008 årets accessories mærke til DANSK Fashion Awards. Cecilie Toklum blev endvidere i 2009 udråbt af Womens Wear Dailys Footwear News til en Rising Star.

Begge forsætter med andre aktiviteter indenfor sko og accessories.

TOKLUM

Luksus-brands kæmper for livet, business.dk