Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Made-to-Measure

Made-to-Measure er nyeste bud på at imødekomme den kvalitetsbevidste feinschmeckers modedrømme.
Made-to-Measure er nyeste bud på at imødekomme den kvalitetsbevidste feinschmeckers modedrømme.

Made-to-Measure er nyeste bud på at imødekomme den kvalitetsbevidste feinschmeckers modedrømme.

[[addon]]Prada lancerede sidste år under Milan men’s fashion week et eksklusivt made-to-measure herreskjorte-koncept. Udover forskellige fits – klassisk, løs eller med plissering – kan forbrugeren vælge individuelt tilrettede halsudskæringer, manchetter og lommer. Der mulighed for materialemiks, samt at benytte sig af Prada prints og mønstre fra tidligere sæsoner. Servicen udbydes i Pradas Milano Via Montenapoleone butik, samt Pradas London-butikker i Sloane og Bond Street, samt i deres herreafdeling i Harrods. Ifølge designer Miuccia Prada er det ”dét de rige mennesker vil ha’ i dag. Noget personaliseret og noget, der stikker ud”.

Også i Skandinavien imødekommer brands denne higen efter en mere personlig og autentisk tilgang til produktfremstilling. J. Lindebergs Stockholm-afdeling tilbyder made-to-measure året rundt, og den danske J. Lindeberg flagship store i Christian IX´s gade tilbyder tre gange årligt events, hvor der er mulighed for at sætte sit eget præg på habitten. Made-to-measure skjorter forventes i løbet af et par måneder at blive en fast del af butikkens koncept og ikke blot en event baseret service.  

”Vi mener, det er vigtigt, at man er i stadig udvikling som brand og ikke stagnerer, selv om de økonomiske konjunkturer presser,” forklarer butikschef Nick Gundorph. ”Made-to-measure er et koncept, der tiltaler feinschmeckere, som gerne vil vælge imellem 300 forskellige materialer i stedet for 5 gængse basisstoffer, ligesom konceptet åbner op for valg af for og knapper. Vi er startet op med konceptet i år og havde til vores første event 18 kunder, som alle lagde en ordre på en personligt tilrettet habit.” J. Lindebergs habitter ligger i et prisleje fra 5.500 DKK-30.000 DKK.

www.prada.com
www.jlindeberg.com