Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Copenhagen Fashion Fairs justerer messernes længde

Opdateret: De fire københavnske modemesser har i fællesskab besluttet at forkorte messedagenes længde under modeugen i august.
Opdateret: De fire københavnske modemesser har i fællesskab besluttet at forkorte messedagenes længde under modeugen i august.

[[addon]]De fire københavnske modemesser, CIFF, Terminal 2, Cph Vision og Gallery beviser nok engang, at fire hænder løfter bedre end én og lancerer nu endnu et initiativ i fællesskab, der skal styrke deres position. Når messerne åbner op til modeugen i august bliver det med en justeret messeperiode og nye tilpassede åbningstider, der matcher de reelle behov blandt besøgende og udstillere endnu bedre.

Messerne Cph Vision, Terminal 2 og Gallery holder åbent fra torsdag til lørdag, mens CIFF og CIFF kids holder åbent fra torsdag til søndag. Dermed er én dag skåret af messeprogrammet. “Vi tror på kvalitet fremfor kvantitet og ser dette som en mulighed for at intensivere såvel handel som fremmødet på messerne”, siger Peter Fenger Selchau, CEO for Copenhagen Fashion Fairs i pressemeddelelsen, og pointerer samtidig at initiativet er affødt af et ønske blandt 8 ud af 10 såvel messebesøgende som messeudstillere.

I følge Anne Christine Persson fra Copenhagen Fashion Week, vil messernes kortere åbningsperiode ikke umiddelbart have nogen indflydelse på showprogrammet. "Jeg så gerne, at man åbnede messerne op allerede om onsdagen. Det ville give god mening, at det hele startede samme dag," siger hun.

Copenhagen Fashion Fairs åbner op igen til Copenhagen Fashion Week i august på følgende datoer:

Cph Vision, Terminal 2 og Gallery: 12.-14. august 2010

CIFF og CIFF kids: 12.-15. august 2010

Copenhagen Fashion Week SS11: 11. -14. august 2010


Billeder: cphvision.dk