Designskolen Kolding inviterer til seminar om bæredygtige sko onsdag den 14. april 2010, hvor bæredygtige bannerførere som Nike, Timberland og Terra Plana står på talerstolen.

Program



9.00:   Registrering og morgenbuffet



9.30:   Velkomst ved rektor Elsebeth Gerner Nielsen og udviklingschef Mette Dalby



9.45:   Galahad Clark fra Terra Plana. Galahad Clark er stifter, ejer og direktør i det britiske, ’eco-friendly’ skofirma Terra Plana, der har modtaget flere priser for sit etiske og bæredygtige skodesign. www.terraplana.com



10.45: Jane Savage fra Nike. Jane Savage er leder af Nike Sustainable Business and Innovation. Hun er uddannet industriel designer og har mere end 15 års erfaring som skodesigner. 
www.nikebiz.com/responsibility



11.45: Frokost



12.30: Jesper Stærmose fra Green Comfort. Jesper Stærmose er direktør i danske Green Comfort, en miljøbevidst skovirksomhed, som kombinerer komfort, materialekvalitet og fashion i fodtøj, der skal gøre det lettere at være fod. 
www.green-comfort.com



13.15: Emil Filsø fra Sahva. Emil Filsø er ortopædisk skomager ved Sahva Håndskomageren, som skaber kvalitetsprodukter indenfor håndsyet fodtøj, tilpasning af standardfodtøj og specialindlæg. 
www.sahva.dk



13.45: Pete Lankford fra Timberland. Pete Lankford er kreativ direktør ved amerikanske Timberland og chefdesigner for outerwear virksomhedens bæredygtige boots, Earthkeepers. 
www.timberland.com   



14.45: Pause med forfriskninger



15:15: Martin Fluri fra Vugge til Vugge Danmark. Martin Fluri er sociolog og direktør i Vugge til Vugge Danmark, der arbejder på at få danske virksomheder til at skabe produkter, som aktivt bidrager til livscyklussen og forsyner fremtidige generationer med et sundt produktionsgrundlag. 
www.vuggetilvugge.dk



16.00: Carsten Holm fra Hummel. Carsten Holm er produktchef i det danske sportwear firma Hummel, der er kendt for en stærk ‘company karma’ og CSR politik.  
www.hummel.dk



16.45: Joram Suszkiewicz fra Sneak Freak. Joram Suszkiewicz er stifter og ejer af vintage sneak butikken Sneak Freak i København, der specialiserer sig i formidling af sprøde og sjældne vintage sneakers.
www.sneakfreak.dk



17.30:  Afrunding og netværk

 

Praktisk information

:

Deltagelse i seminaret er gratis.

Forplejning: 
Designskolen Kolding byder på morgenbuffet og forfriskninger i kaffepausen. Frokostbuffet inkl. drikkevarer koster 175 kr. 
Ønskes frokostbuffet, skal det noteres ved tilmelding. Betaling på dagen for seminaret.

Tilmelding:
 Pr mail til projektkoordinator Mette Fersløv Schultz på mfs@dskd.dk senest onsdag den 7. april.




Seminaret er en del af Laboratoriet for Bæredygtighed og Design, der er støttet af midler fra Den Europæiske Fond for Regional Udvikling gennem Vækstforum / Region Syddanmark.