Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Event - Bryd vanen og boost dit salg

Salg er at hjælpe kunden til en god beslutning! Lær derfor salgsfasens signaler at kende – de er nemlig altafgørende for, om du kan gøre dig interessant over for en potentiel kunde.
Salg er at hjælpe kunden til en god beslutning! Lær derfor salgsfasens signaler at kende – de er nemlig altafgørende for, om du kan gøre dig interessant over for en potentiel kunde.

Når du skal sælge dine produkter, træder dine måske ubevidste og måske uheldige vanemønstre i kraft. Det kan ske under produktpræsentationer, forhandlinger, mødebookning, ved indvendinger og i afslutningsfasen. Ved at kunne vurdere og styre disse vanereaktioner kan du øge din gennemslagskraft og herigennem muligheden for at få flere ordrer i hus.

Denne resultatskabende workshop giver dig motivation og en række værktøjer, der hjælper dig til at bryde vanen og lave flere og endnu bedre salgsindsatser. Glæd dig til en energisk, inspirerende og aktiv formiddag, hvor du får værktøjer, der er lige til at gå hjem og benytte med det samme!

Workshoppen kommer bl.a. ind på:

    * Hvorfor elsker hjernen vaner?
    * Skal man forandre noget, der virker?
    * Hvad virker i salgsprocessen?
    * Hvordan sælge ideer?
    * Kommunikation og gennemslagskraft
    * Hvad er forskellen på at afdække og aktivere kundens behov?
    * Hvordan behandler du kundens 5 typiske indvendinger, så samtalen fortsætter positivt?
    * Hvordan afslutter du bedre – og tidligere?
    * Hvordan udnyttes købssignaler?
    * Hvordan bryder du egne – og kundens – vaner?

Dagens booster: Torben Wiese, som scorede topevalueringer på Salgs Tour 09 i november sidste år. Seks konferencer, som blev set af over 900 selvstændige erhvervsfolk. Læs mere om Torben Wiese på www.habitmanager.com

Målgruppe: Workshoppen er målrettet etablerede vækstvirksomheder, salgschefer, Key Account Managers, PR- og marketingansvarlige i små- og mellemstore virksomheder.

Dato og tid:
26. april kl. 9.00 – 12.00
Pris: 500 kr. ekskl. moms
Sted: Væksthus Hovedstadsregionen, Gribskovvej 4, 2100 København Ø
 

Tilmeld dig her

Om boost dit salg

Boost dit salg er en række tre timers-workshops, der præsenterer dig for forskellige metoder til øget salg og bedre markedsføring. Boost dit salg byder på nogle af marketingverdenens bedste salgsværktøjer. Vi entrerer med nogle af landets dygtigste konsulenter, og undervisningen vil være en kombination af praktiske øvelser og indlæg. Du vil også møde andre virksomheder, som vil bidrage med deres erfaringer.

For at få fuldt udbytte af Boost dit salg forventes det, at deltagerne allerede i dag arbejder målrettet med salg og markedsføring som en naturlig del af virksomhedens vækststrategi.

Boost dit salg-workshops i første halvår:
23. april: Sæt prisen rigtigt, og boost dit salg
26. april: Bryd vanen, og boost dit salg
21. maj: Boost din synlighed på nettet