Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Anmeldelse: Wackerhaus

Vinderen af Max Factors talentpris, Trine Wackerhausen med hendes mærke Wackerhaus, viste en art deco-inspireret kollektion.
Vinderen af Max Factors talentpris, Trine Wackerhausen med hendes mærke Wackerhaus, viste en art deco-inspireret kollektion.

[[addon]]Vinderen af Max Factors talentpris, Trine Wackerhausen med hendes mærke Wackerhaus, viste en art deco-inspireret kollektion. Rent konkret kom 20’er og 30’er-silhuetten til udtryk med lave taljer på både bukser med læg og jumpsuits (som der var mange af), i bare, dybe rygudskæringer og trompe l’oeil revers- og lommedetaljer på en sort kjole. Gennem dueblå, metallisk-changerede sort, creme og brændt orange var fokuset på skuldre, som enten var foldede lag som i Sydneys operahus eller bløde flagermusærmer. En metallisk chiffonbluse havde dog fået en tand for meget skulder. Vibe Harsløf havde lavet flotte kobberfarvede øresneglssmykker, der matchede den kobberfarvede makeup. Afkortede herrejakker over drop crotch bukser og bløde, kraveløse silkekjoler med elastiktilrynkede taljer var gennemarbejdede variationer over kendte Wackerhaus-temaer. Er man til finurlig femininitet, der ikke oser af sex, går man ikke galt i byen med Wackerhaus.

 

Se billeder fra showet her

Se alle shows fra Copenhagen Fashion Week på video her