Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs

Genbrugsapp runder 500.000 danske brugere efter Trendsales' nedlukning

Nedlukningen af Trendsales har ført mange genbrugsentusiaster ud i et ingenmandsland. Hos platformen Tise kan de mærke effekten.
Nedlukningen af Trendsales har ført mange genbrugsentusiaster ud i et ingenmandsland. Hos platformen Tise kan de mærke effekten.

“Vi oplever en naturlig vækst, der går hånd i hånd med en øget interesse for klimaet og et mere bæredygtigt forbrug. Flere og flere danskere ønsker at handle mere ansvarligt, især når det kommer til deres tøjforbrug. Og udover den stigende interesse for genbrug, har situationen omkring nedlukningen af Trendsales naturligvis også bidraget til, at vi har haft mere travlt, end vi plejer de seneste uger. På den gode måde,” fortæller Lærke Djernæs, Country Manager hos Tise, i en pressemeddelelse om virksomhedens nye milepæl. 

Den norske genbrugsapp Tise kom til Danmark i 2021 og har nu netop rundet 500.000 danske brugere. Tise står dog i skarp konkurrence med den litauiske genbrugsplatform Vinted – Trendsales’ opkøber og nedlukker. Vinted er i disse uger i fuld færd med at lokke Trendsales-brugere til Vinted med fordelagtige overflytnings-tilbud.

LÆS OGSÅ: Trendsales opkøbt af Vinted

Tise har da også skruet op for både deres synlighed og brugerfordele i forbindelse med Trendsales’ nedlukning. For nyligt har de åbnet op for salg på tværs af de nordiske lande, ligesom de har rullet en større kampagne ud med titlen ‘Hvordan udtaler du Tise?’. Lærke Djernæs tror da også på, at Tise kan tilbyde brugerne noget, som Vinted ikke kan. Hun ser en fordel i den stærke tilstedeværelse, Tise har i Danmark og de øvrige nordiske lande: 

“Vi tror på vigtigheden af at være tæt på vores brugere og opbygge et fællesskab omkring et mere bæredygtigt forbrug. Vi har fingeren på pulsen, når det kommer til danskernes blik på mode, og vi ønsker at møde vores brugere både digitalt og fysisk,” fortæller hun. Afslutningsvis udtrykker Lærke Djernæs en forståelse for, at det for mange er svært at skulle omstille sig til en ny platform:

“Trendsales har været en institution, når det kommer til secondhand-apps i Danmark, og det har naturligvis skabt en følelse af usikkerhed og uro blandt secondhand-købere og sælgere, når en så stor aktør lukker. Hos Tise håber vi at kunne tilbyde mere stabilitet på markedet, så der bliver lyttet til brugerne, så opbakningen til genbrugsmarkedet stadigvæk er intakt.”