Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
TECH

Traede opkøbt af norske Duett Software Group

Softwarevirksomheden Traede har siden 2017 hjulpet mode- og livsstilsvirksomheder med at håndtere både B2B- og B2C-salg samt lagerstyring, rapportering, fakturering, indkøb, fulfillment, CRM og meget mere. Traede er altså et system, der samler og strømliner en masse administrativer opgaver, og det har det gjort for blandt andre Julie Sandlau, Roccamore og mere end 300 andre virksomheder.

Nu er Traede blevet opkøbt af den norske virksomhed Duett Software Group, der er ejet af det globale softwareinvesteringsfirma Accel-KKR. Duett Software Group har købt 100 procent af Traede, efter Traede kunne præsentere et rekordstort overskud på 2,34 millioner kroner efter skat i 2023. Traedes stiftere samt medarbejdere bliver efter opkøbet ved med at være en del af Traede, der fortsætter som selvstændigt brand.

“Vi er utroligt glade for at blive en del af Duett, som vi ser som en naturligt match med Traede. De forstår vores produkt og vision, og sikrer os samtidig en stærk partner med et langvarigt perspektiv og nye vækstmuligheder,” siger Christopher Josva Thodberg Heilmann, direktør og medstifter af Traede, i en pressemeddelelse.

“Traedes løsninger passer perfekt til vores vision om at levere software, der hjælper kunderne med at drive og skalere deres virksomheder. Med støtte fra vores strategiske partner, Accel-KKR, er opkøbet et naturligt næste skridt på vores rejse for at vækste og opfylde vores kunders skiftende behov,” lyder det ligeledes fra Erik Harrell, CEO for Duett Software Group, der med opkøbet kan fremskynde Traedes vækst.

“Vi har arbejdet meget målrettet med at skabe en sund og profitabel forretning, hvorfor vi også har oplevet stor interesse for virksomheden. De seneste år har vi oplevet stor vækst i de nordiske lande. Med Duetts kompetencer og knowhow vil vi være i stand til at geare op for vækstplanerne,” siger Kian Bahari, CCO og medstifter af Traede.

De mere end 300 brands, som allerede er kunder hos Traede kan forvente samme service efter opkøbet, forsikrer Esben Petersen, CTO og medstifter af Traede:

“Vi fortsætter med at levere et fantastisk produkt og den mest pålidelige support, som vores kunder kender og stoler på. Vores mission er stadig at gøre deres hverdag enklere, og vi ser frem til at arbejde tæt sammen med Duett for at realisere vores langsigtede vision.”