Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs

De nominerede til Wessel & Vett Fashion Prize 2024 er…

Modeugen er netop blevet skudt i gang med den officielle åbningsceremoni – og med det er dette års finalister til Wessel & Vett Fashion Prize også blevet annonceret. Det skete under Copenhagen Fashion Weeks CEO Cecilie Thorsmarks tale, hvor hun understregede samarbejdet mellem modeugen og Wessel & Vett-fonden.

Og i år er der fire nominerede brands, som dermed er OpéraSport, Stem, Sunflower og Skall Studio.

“Med dette års udgave af Wessel & Vett Fashion Prize genbekræfter vi vores dedikation til at støtte danske modebrands og designere og fejrer deres diversitet, kreativitet og originalitet. Dette års finalister repræsenterer dansk mode i dag og i morgen,” udtaler Nina Wedell-Wedellsborg, stifter af prisen og bestyrelsesmedlem i Wessel & Vett-fonden, i en pressemeddelelse om årets finalister.

LÆS OGSÅ: Her er vinderen af Wessel & Vett Fashion Prize 2023

“Deres talenter og distinktive brands har vist umådeligt mod ved at være tro mod deres kerne-DNA og vision på trods af et evigt foranderligt og udfordrende marked, hvilket gør dem til de perfekte ambassadører for vores industri. Disse kvaliteter er essencen og spejlingen af vores kerneværdier: entreprenørskab, innovation, kreativitet og bæredygtighed. Endnu en gang er vi mere dedikerede end nogensinde til at tilbyde disse designere den nødvendige vejledning, platform, eksponering og økonomisk støtte til at realisere sit potentiale fuldt ud. Denne indsats bidrager ikke bare med succes til dette års vinder, men styrker også kendskabet til de andre nominerede – både lokalt og internationalt,” fortsætter hun.

Vinderen vil i kraft af Wessel & Vett Fashion Prizes samarbejde med Copenhagen Fashion Week modtage pladser på både AW25- og SS26-modeugerne, samt pladsen som SS25-modeugens åbningsshow. Derudover vil vinderen deltage i Copenhagen Fashion Weeks symposium i London under London Fashion Week i juni 2025. Derudover vinder de – sidst, men slet ikke mindst – hovedpræmien på 500.000 kroner.

Wessel & Vett Fashion Prize 2024 finder sted i oktober 2024.