Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs

“Lié Studio skal vokse til at være mere”: ungt smykkebrand vækster med 1100 procent

Butiksåbning, nye produktkategorier og mere end tidoblet økonomisk vækst er bare nogle af de succeser, Lié Studio har kunnet fejre i løbet af få måneder.
Butiksåbning, nye produktkategorier og mere end tidoblet økonomisk vækst er bare nogle af de succeser, Lié Studio har kunnet fejre i løbet af få måneder.

“2023 er kun vores andet fulde regnskabsår, så man kan i den grad sige, at der har været fart på,” fortæller søstrene Amalie og Cecilie Moosgaard, der står bag det fremadstormende brand Lié Studio.

De har netop kunnet fremlægge regnskabet for 2023, som byder på mere end 1100 procents vækst på årsresultatet. Her er de gået fra lige over 366.000 kroner i 2022 til mere end 4,3 millioner kroner efter skat i 2023. Samtidig er de gået fra et årsværk på én ansat til fire ansatte i 2023 og kan nu berette om hele 15 ansatte fra juni 2024.

“Vi har ansat en PR & Brand Partnership Specialist, som har været utrolig værdifuld for vores vækst og strategiske marketingfokus. Derudover har vi ansat eksterne ressourcer internt i Lié Studio, hvilket blandt andet har medført vækst af vores marketing- og salgsteam,” fortæller de og uddyber, at de er kommet ind hos forhandlere som Net-A-Porter, Moda Operandi og 24S.

Lie Studio
Lié Studios kampagne med Net-a-Porter.

Vækst på alle leder og kanter

Og det er ikke kun økonomien og medarbejderstaben, der vokser. Bare indenfor den sidste måneds tid har brandet både lanceret en capsule-kollektion med Net-A-Porter, udvidet produktporteføljen med en læderserie bestående af tasker, punge og nøgleringe – og fredag den 7. juni åbner de deres første butik i Vognmagergade i København.

“Vi drømmer om at skabe et fysisk rum, der skaber rammerne for Liés identitet og univers. Et sted, hvor man kan møde Lié og interagere med brandet. Indtil nu har en stor del af vores tilstedeværelse været på digitale medier, men vi har følt, at det har været så vigtigt at demonstrere vores univers i fysiske omgivelser og invitere vores kunder helt tæt på, for at fortsat vedligeholde vores stærke brand-DNA,” lyder det fra Amalie og Cecilie Moosgaard.

Et blik ind i Lié Studios flagship store, som åbner den 6. juni.

Mere end smykker

“Lié Leather er vores første skridt i Liés vision om at etablere sig som et essentielt wardrobe staple brand, udover vores smykker. Produktkategorien vil forblive en fast del af sortimentet, som vi også løbende forventer at udvide. Vi glæder os meget til at se, hvordan produkterne bliver modtaget af vores kunder og er spændte på nu også at kunne fremvise dem fysisk i vores nye butik i Vognmagergade,” fortæller de to søstre om ambitionerne for brandet.

“Lié Studio skal vokse til at være mere end et smykkebrand. Smykker vil forblive vores core product lidt endnu, men vi drømmer om at skabe klassiske wardrobe staples, og udvide vores produktsortiment til at indeholde netop disse. Første skridt har været lanceringen af Lié Leather, som vi har arbejdet på i 2 år, og så forventer vi at udvide denne kategori i efteråret,” afslutter Cecilie og Amalie Moosgaard.

Kampagnebillede fra lanceringen af Lié Leather.