Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs

Global Fashion Summit 2024: 5 talks, vi ikke vil misse

Med temaet Unlocking the Next Level løber Global Fashion Summits 15. udgave af stablen i næste uge, hvor mange talks netop centrerer sig om, hvordan modebranchen bedst muligt tackler og accelererer den grønne omstilling og arbejder sammen mod et fælles mål. Vi har samlet fem talks, vi særligt ser frem til.

Unlocking Global Collaboration

I dette case study bliver modebranchen anskuet som en global størrelse, hvor samarbejder på tværs af virksomheder, markeder og sektorer er nødt til at samarbejde. Samarbejde er et af årets helt store temaer, hvor det bliver tydeligt, at der er brug for samarbejde for netop at nå næste niveau af modebranchens omstilling.

Onsdag den 22. maj klokken 15:15 på Action Stage

Elevating the Consumer-Citizen Role

I denne rundbordssamtale med blandt andre Cecilie Bahnsen diskuteres forbrugerens rolle og politiske magt. Det undersøges, hvordan industrien og forbrugerne kan drage nytte af og arbejde sammen mod et fælles mål i stedet for gensidigt at lægge ansvaret fra sig.

Onsdag den 22. maj klokken 15.00 på Studio Stage

Unpacking Policy: Eco Design Principles

Er du også forvirret over, hvad Eco Design-princippet i EU’s tekstilstrategi handler om? Så får du svaret i denne rundbordssamtale, hvor politikken bag forklares, og du kan høre om nogle af dem, der har fundet de gode løsninger. Samtidig udforskes det, hvordan branchen og politikere kommer til at tale samme sprog, så de hjælper hinanden bedst muligt.

15 Years of Activating Impact

I torsdagens første paneldebat vurderer Vanessa Friedman, Eva Kruse, Peder Michael Jorgensen og Julie Gilhart, hvad der er sket de sidste 15 år siden den første summit, og hvordan branchen kommer endnu længere. Hvad har de sidste 15 års højdepunkter været, og hvad er særligt kritisk netop nu?

Torsdag den 23. maj klokken 9.30 på The Concert Hall Stage

Decarbonisation Data: Fashion’s Emissions

I en rundbordssamtale med blandt andre Gannis Nicolaj Reffstrup bliver der sat fokus på modebranchens “datahuller”, og vigtigheden af en strømlinet rapporteringsmetode på tværs af branchen understreges.

Torsdag den 23. maj klokken 15.00 på Studio Stage