Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Portræt af Helene Skytte, der står bag agenturet Libre.

Nyt PR-agentur skyder frem i København

Helene Skytte har igennem de sidste fem år været partner i Hood Agency, skønhedsmærket Woods Copenhagen og smykkefirmaet Ragbag Studio, men har valgt at træde ud af disse partnerskaber for at realisere drømmen om at blive selvstændig. Det har ført til PR-bureauet Libre, hvor hun blandt andet vil trække på sine mere end 15 års erfaring indenfor PR- og marketing hos først By Malene Birger og siden Ganni, hvor hun arbejdede fra 2013 til 2018 – og siden som del af opstarten af de tre virksomheder Hood Agency, Woods Copenhagen og Ragbag Studio. 

“Min styrke er klart mine stærke skandinaviske og internationale relationer til både presse, retailers, talenter og celebs. Et kæmpe netværk, som jeg har oparbejdet igennem min karriere og hele tiden arbejder på at udvikle,” fortæller Helene Skytte, der efter opstarten af Libre i april i år har etableret samarbejder med ti nye, internationale kunder, der hovedsageligt er smykke- og beautybrands som Agmes, Basium og DamDam Tokyo. Derudover har hun taget modebrandet Sea New York med sig fra Hood Agency. Et brand, som hun har arbejdet sammen med i fire år og her stået for PR, kreative kampagner og produktioner – og desuden et co-lab, der afsløres til sommer. 

“Som i samarbejdet med Sea New York er mine ambitioner for Libre at levere international PR og kommunikation, strategiske brand-partnerskaber, sociale medier, hjælp til brand building og vækst, introduktion til key retailers og onliners, produktlanceringer, pop up’s, events og middage indenfor mode-, beauty- og livsstilsbranchen,” slutter Helene Skytte. 

Libre startede den 2. april og har i dag én ansat udover Helene Skytte selv.