Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs

Soaked in Luxury i nyt samarbejde med tidligere olympisk svømmer

Det er sine mere end tyve år som professionel elitesvømmer og den mest vindende af Team Danmarks verdensklasseatleter, som Jeanette Ottesen trækker på i et nyt designsamarbejde med Soaked in Luxury. En capsule kollektion bestående af træningstøj og loungewear designet med kreativ ledelse fra Soaked in Luxury’s designchef Cathrine Bjerre Bruun.

“Kollektionen er designet til at imødekomme de forskellige behov, vi ser hos kvinder, der fører en aktiv livsstil. Hver enkelt del er blevet skabt med omhu og fokus på detaljerne for at sikre, at man ikke blot ser fantastisk ud, men også kan inspirere og støtte kvinder til at føre en sund og aktiv livsstil. Sammen med Soaked in Luxury er jeg stolt over at støtte dansk Røde Kors,” siger Jeanette Ottesen.

Kollektionen består blandt andet af bodystockings, tights og shorts og er holdt i neutrale nuancer som brun og sort. I designprocessen har Cathrine Bjerre Bruun og Jeanette Ottesen haft fokus på at kombinere stil og ydeevne. Alle overskydende indtægter fra kollektionen vil gå til Røde Kors’ humanitære arbejde både i Danmark og internationalt.

Jeanette Ottesen x Soaked in Luxury kapselkollektionen vil være tilgængelig fra slutningen af april både online på www.soakedinluxury.com og i udvalgte Companys butikker landet over.