Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Cecilie Bahnsen Blēo

Lad væggene være Cecilie Bahnsen-farvede

Cecilie Bahnsen er en af 15 designere, der står bag farvepaletterne hos det nystartede farvehus, Blēo
Cecilie Bahnsen er en af 15 designere, der står bag farvepaletterne hos det nystartede farvehus, Blēo

Cecilie Bahnsen er en af de designere, der siden hendes første kollektioner, langsomt, men med sikker hånd har introduceret farver i sit univers – ofte en ad gangen. Mint, den sarte lyserøde, den vibrerende røde, de kølige blåtoner og gnistrende sølv. Og er du fan af tonerne, bliver det nu muligt at male dine vægge med dem.

Det nyetablerede, skandinaviske farvehus Blēo har nemlig inviteret Cecilie Bahnsen og 14 andre arkitekter, designere og kunstnere til at give deres bud på en palette. Bahnsens, der inspireret af modens fagtermer hedder Main Collection, rammer det feminine og nærmest æterisk lette, dog balanceret af den sorte og hvide, der altid fungerer som grundpiller i Cecilie Bahnsens kollektioner og den skandinaviske minimalisme som sådan.

De i alt 15 paletter er skabt af navne som David Thulstrup, Cecilie Manz, Norm Architects, Halleroed, Muller Van Severen og varierer ikke blot i farver, men også i intensitet, glans og tonalitet og er, lover grundlægger Anne Grønskov, blot de første af flere samarbejder. Designermalingen, der også prismæssigt er til den eksklusive side, er produceret i Danmark for på alle måder at reducere sit aftryk på miljøet og kommer desuden i nyudviklet emballage af genbrugsmaterialer med skruelåg.