Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
PODCAST, SPONSORERET

Få færre returvarer, flere salg og tilfredse kunder med video commerce

I Fashion Forum på lyd undersøger vi i denne uge fordelene ved video commerce og taler med Maryam Ghahremani fra Bambuser om, hvordan man overfører det bedste fra den fysiske butiks serviceoplevelse til sin webshop.
I Fashion Forum på lyd undersøger vi i denne uge fordelene ved video commerce og taler med Maryam Ghahremani fra Bambuser om, hvordan man overfører det bedste fra den fysiske butiks serviceoplevelse til sin webshop.

“Vi ser, at kunderne bliver to til tre gange længere på en hjemmeside med video end på en klassisk, statisk hjemmeside, og den gennemsnitlige konvertering er mellem 15 og 20 procent på tværs af vores platforme og markeder. Det er ret meget. Hvis du er god i dag, så har du normalt en konvertering mellem en og to, måske tre procent,” fortæller Maryam Ghahremani, CEO i Bambuser, om nogle af de fordele, der er ved at implementere videoindhold på en webshop.

Bambuser er verdens førende video-commerce-virksomhed, som tilbyder teknologi og løsninger til brands, der vil implementere videoindhold på deres webshops og sociale medier for derigennem tilbyde en bedre online oplevelse og højere serviceniveau for deres kunder. Og så kan man bruge Bambusers platform til at sende live fra eksempelvis shows og på den måde kommunikere direkte kontakt med forbrugerne derhjemme. Når live-sendingen er slut, bliver den arkiveret, så fremtidige kunder kan se, hvilke spørgsmål andre kunder har fået svar på, og dermed foretage et mere informeret køb.

“Alle de her elementer (i livesendingerne, red.) hjælper kunderne til at træffe bedre beslutninger. Vi kan se, at i stedet for at flere størrelser i kurven, lægger de nu kun én størrelse, fordi de har fået svar på deres spørgsmål. Så det er virkelig en god måde at hjælpe kunden til at forstå størrelse og fit,” fortæller Maryam Ghahremani.

Med flere og flere kunder, som foretrækker at shoppe hjemmefra fremfor i fysiske butikker, er der nemlig behov for løsninger, som stadig kan bringe kundeservicen med ud på webshoppen.

“I sidste ende handler det om, hvordan vi tager serviceoplevelsen fra de fysiske butikker og implementerer den i en digital verden. Og når vi gør det, ser vi utrolige KPI’er over hele platformen,” afslutter Maryam Ghahremani.

Hør mere om Bambuser og  fordelene ved video commerce i det seneste afsnit af Fashion Forum på lyd ‘Sådan får du suces med video commerce’, som er sponsoreret af og bragt i samarbejde med Bambuser. Du kan lytte til afsnittet på Apple Podcast, Podimo og Spotify.