Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Portræt af Tina Svoldgaard
Navne, NAVNENYT

Senior PR-profil starter nyt agentur

Har du bevæget dig rundt til modeugen i København, har du højst sandsynlig set hende med koncentreret blik på både gæster og backstage, bevæbnet med lister og telefon. Tina Svoldgaard startede sin karriere i modebranchen hos Mads Nørgaard og har siden arbejdet med PR og marketing for brands, agenturer og messer som Rabens Saloner, Agentur V og Pitti Uomo – og senest som brand director hos Spalt PR igennem det sidste knap halvandet år. Al den erfaring tager hun med sig, når hun her per den 1. april har åbnet dørene til sit eget bureau, TS-AGCY.

Sammen med foreløbigt én medarbejder vil bureauets ydelser spænde indenfor klassisk PR, strategiske brand-partnerskaber og sociale PR-initiativer til kreativ produktion af modeshows, præsentationer og lanceringer. TS-AGCY vil have base i København med sæsonbetonede aktiviteter og tilstedeværelse i Firenze, Milano og Paris. Tina Svoldgaard har igennem de sidste mange år været involveret i den italienske messe Pitti Immagine og varetaget deres PR og kommunikation i Skandinavien.

Hun vil desuden arbejde med et advisory board af ledere i modebranchen, der skal understøtte udviklingen og væksten i TS-AGCY.

TS-AGCY holder til i Schacksgade 9 og har åbent showroom efter aftale.