Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder

Wood Wood genopstår hos dansk koncern

Blot to uger efter, at Wood Wood begærede sig konkurs og fyldte fladen på samtlige af landets største medier, genopstår brandet. Og det bliver en anden dansk kending, der overtager. DK Company, der også står bag brands som Gestuz og InWear, har nemlig meldt ud, at de har indgået en aftale med kurator om overtagelsen af Wood Wood, det der også er listet under navnet Carrington ApS.

“Vi overtager et ikonisk brand, som har været med til at sætte dansk mode på landkortet igennem en lang årrække. Vi har den dybeste respekt for Wood Wood og den sjæl, som ligger i historien og evnen til at indgå i spændende co-labs,” fortæller Group CEO for DK Company Jens Poulsen i en pressemeddelelse.

Til Børsen har han tidligere idag sagt “Det har kostet Wood Wood dyrt at satse på egen retail. Vi satser fra starten på engroshandel. Det er vi rigtigt gode til.”

Det betyder derfor også, at DK Company ikke overtager Carrington Retail ApS, det selskab, der ejede og drev Wood Woods butikker i blandt andet København, Berlin og London. Butikkerne har også været noget af det første, som Wood Wood selv skar fra, og tilbage i juli 2023 lukkede de alle deres udenlandske butikker, efter årsregnskabet viste et underskud på 32 millioner kroner.

Ejerskiftet betyder også, at der vil blive skiftet ud i ledelsen og Mads Lunøe, som i den seneste tid har været administerende direktør, træder af til fordel for den ene af de to DK Company-ejere.

“Brandet vil få en naturlig placering hos vores aktiviteter i København under ledelse af CEO Jens Obel. Den daglige ledelse varetages af Brand Director Morten Dybdahl,” skriver Jens Poulsen videre og fortsætter:

“DK Company har en lang historik, hvor vi opkøber brands med en stærk DNA, der har sat aftryk på landkortet. Vores opgave som firma er at tilføre brandet ny energi – med stor respekt for fortiden. Vi er overbeviste om, at vi med vores set up og kompetencer kan tilføre brandet styrke på eksport-, indkøbs- og logistiksiden. Målet er, at brandet skal styrkes internationalt, samtidig med at vi udbygger brandets stærke identitet. Vi glæder os til at byde Wood Wood velkommen og påbegynde den fælles videre rejse.”

I alt fem medarbejdere vil følge med i overtagelsen, oplyser TV2.