Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs

Oplev verden gennem Merk og Lund/Bugge Fondens rejselegat

Merk og Lund/Bugge Fonden uddeler traditionen tro rejselegater til tre heldige designstuderende, som er ved at afslutte deres uddannelse.
Merk og Lund/Bugge Fonden uddeler traditionen tro rejselegater til tre heldige designstuderende, som er ved at afslutte deres uddannelse.

Lund/Bugge Fonden har igen i år lavet et samarbejde med Merk – det tidligere Wear og Dansk Detail – om rejselegater til designstuderende. Der er tale om tre rejselegater på 8.000 kroner, som modtages skattefrit til afgangsstuderende på danske designskoler. Rejselegaterne er lavet med henblik på at give mulighed for at komme ud i verden og søge inspiration. 

Kravet for dig som ansøger er, at du afslutter din designuddannelse inden udgangen af 2024. Samtidig skal du også være studerende på en af de danske designskoler. Det kan heriblandt være VIA, Designskolen Kolding, SAFD, Kunstakademiets Designskole.

I din ansøgning skal du blot fortælle, hvem du er, hvad dit arbejde med design og materialer indebærer, hvilken designskole du er tilknyttet, og til sidst hvor du gerne vil rejse hen og hvorfor. 

Din ansøgning skal sendes til Merks direktør, Nikolai Klausen, på Nkl@danskerhverv.dk senest den 30. april 2024. Årets tre legatmodtagere vil derefter få direkte besked omkring den 15. maj 2024. 

Modtagere af Lund/Bugge Fonden og Merks rejselegat i 2023 var:

Linda Nyvang – Det Kongelige Akademi

Kiva Dam – Designskolen Kolding

Jannie Sloth Hansen – Scandinavian Academy of Fashion Design