Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Portræt af Josefine Laigaard

66°North napper endnu et tidligere Ganni-talent

Josefine Laigaard har på kort tid gjort sig bemærket i det danske erhvervsliv, hvor hun først som Head of Business Development hos GANNI og siden som CEO for Saks Potts har været med til at forme to af de mest sigende brands på den danske modescene. Noget, der også i 2021 indlemmede hende i Berlingskes Talent 100-gruppe. Og det er ikke helt tilfældigt, at det er modebranchen, hun har kastet sig over – hun har nemlig en designteknologuddannelse fra KEA fra 2014. 

Nu er hun altså blevet en del af det voksende team hos 66°North i rollen som strategi- og forretningsudviklingsdirektør. Brandet ansatte i slutningen af 2023 tidligere Bottega Veneta- og Louis Vuitton-designer Kei Toyoshima som kreativ direktør. Derudover har de igennem det sidste stykke tid oprustet teamet med flere lederroller og som del af deres ekspansionsstrategi oprettet et satellitkontor i København. Her har de blandt andet ansat Jeppe Møller i en nystiftet rolle som CCO. Han har i det seneste år arbejdet for brandet som konsulent og kommer før det fra en lignende rolle hos Ganni gennem 9 år. 

“Jeg er meget spændt på, at Josefine skal slutte sig til 66°North-teamet som vores Global Business Development Director. Hun bringer værdifuld international erfaring og strategiske kapaciteter med sig, hvilket er essentielt for den næste fase af vores globale ekspansion” udtaler Jeppe Møller, CCO hos 66°North. 

66°North åbnede i november 2022 deres europæiske flagskibsbutik på Regent Street i London og sælges nu i butikker som Selfridges, Harrods, END, Mr.Porter, KaDeWe, SSENSE, SneakersNStuff og Beaker. 

Josefine Laigaard blev ansat d. 1. februar 2024
.