Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Paolina Russo

Paolina Russo fyrede den af med kunstperformance og balloner – nu kan du også vinde støtte til showproduktion

I næste uge åbner Zalando op for ansøgninger til Zalando Visionary Award for SS25.
I næste uge åbner Zalando op for ansøgninger til Zalando Visionary Award for SS25.

Onsdag under Copenhagen Fashion Week AW24 fik gæsterne til Paolina Russos show sig en oplevelse, der strakte sig ud over det sædvanlige. De to London-baserede designere bag, Paolina Russo og Lucile Guilmard, havde slået sig sammen med den danske performancekunstner Esben Weile Kjær, hvor modellerne slog sig (løs) blandt barnlige, glitrende bundter af balloner.

Showet var resultatet af prisen Zalando Visionary Award, som brandet modtog sidste år. En pris, der består af blandt andet 50.000 euros og støtte til showproduktion og plads på showkalenderen under Copenhagen Fashion Week. En pris, som brandet modtog for deres “innovative tilgang til sin værdikæde, hvor alle led behandles som kreative partnere.”

Og nu er det altså muligt for dit brand eller dig som designer at ansøge om prisen til den kommende modeuge, SS24, der finder sted i uge 32 i august.

For at kunne ansøge om legatet skal man udmærke sig inden for kreativitet, design, social indvirkning og innovation samtidig med, at man opfylder Copenhagen Fashion Weeks bæredygtighedskrav.

Læs mere og ansøg fra den 12. februar her.

Fotograf: James Cochrane