Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs

Custommade konkurs

En total rebranding. Det var, hvad Custommade præsenterede på CIFFs AW24 udgave, der løb af stablen den 31. januar til den 2. februar. En rebranding, som designer Mette Fredin har stået i spidsen for, blandt andet bakket op af Sandra Meiling, der tiltrådte som Global Sales Director 1. januar i år. Men trods forlydende om positive tilbagemeldinger på kollektionen var det ikke nok til at redde det 20 år gamle brand grundlagt af Christian Dam, der også er virksomhedens kreative direktør.

Christian Dam har desuden siden den 13. juli 2023 været eneejer af virksomheden, der i starten af februar skiftede navn til Datoselskabet af 2.2.2024 A/S, som er den virksomhed, der blev begæret konkurs den 1. februar 2024 – en konkurs, der i dag er blevet kundgjort via Statstidende.

Det er i følge Finans, der har talt med advokat Peter Wedel Ranch Krarup, en række ubetalte regninger samt en betydelig gæld, der har gjort udslaget for konkursen.

I ledelsesberetningen for årsregnskabet for 2022 fremgår det, at virksomheden havde en resultatopgørelse på 802.407 kr. Det fremgår ligeledes, at selskabet for 2023 havde “indgået distributionsaftale, og andre aftaler, der væsentligt styrker fremtidig indtjening, vækst, forretningsprocesser, vidensudvikling, netværk, likviditet og finansiering, samt sikrer minimering af arbejdskapital og forretningsrisici, og nedbringelse af selskabets for store gæld.”

Der arbejdes i følge Finans på et salg af drift og aktiver.