Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
lili assefa-pressebillede
NAVNENYT

Swedish Fashion Council fortsætter med ny ejer

Svensk Handel overdrager ejerskabet af SFC til den svenske kommunikationschef, Lili Assefa.
Svensk Handel overdrager ejerskabet af SFC til den svenske kommunikationschef, Lili Assefa.

For få dage siden kom det frem, at bestyrelsen i Svensk Handel havde besluttet at nedlægge modebrancheorganisationen Swedish Fashion Council og iværksætte en omstrukturering.

Nu har Svensk Handel annonceret, at en del af denne omstrukturering er overdragelsen af ejerskabet i Swedish Fashion Council (SFC) til den svenske PR- og kommunikationschef, Lili Assefa. SFC fortsætter således i samarbejde med den nuværende administrerende direktør, Jennie Rósen.

“Det bliver spændende sammen med Jennie Rósen at udarbejde en langsigtet bæredygtig forretningsplan for SFC for at kunne fortsætte denne succeshistorie,” siger Lili Assefa i pressemeddelelse som Svensk Handel har udsendt her til aften.

Hvordan denne forretningsplan konkret ser ud, er der endnu ikke nyt om, men ejerskabsoverdragelsen markerer et nyt kapitel for SFC.

“En solid platform er lagt for SFC, og det er et passende tidspunkt for en ny ejer at overtage. Svensk Handel vil naturligvis fortsætte arbejdet med at fremme en mere konkurrencedygtig modehandel, både i Sverige og i Bruxelles,” siger Sofia Larsen, administrerende direktør for Svensk Handel i pressemeddelsen. Hun fortsætter:

“Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med alle aktører, der arbejder for en stærk modehandel – vi vil arbejde sammen for branchens bedste.”

Lili Assefa er grundlægger af kommunikationsbureauet Assefa, og siden juli 2023 har hun siddet som formand for bestyrelsen i SFC.