Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Jasper Toron Nielsen
NAVNENYT

Royal Copenhagen henter internationalt erfaren modeprofil som ny kreativ direktør

Med mere end 20 års erfaring som designer for modehuse som Burberry og Givenchy er Jasper Toron Nielsen nu vendt tilbage til Danmark.
Med mere end 20 års erfaring som designer for modehuse som Burberry og Givenchy er Jasper Toron Nielsen nu vendt tilbage til Danmark.

“Jeg glæder mig over at vende tilbage til Danmark og begynde en ny rejse med et elsket brand som Royal Copenhagen. Efter at have arbejdet de sidste 20 år for flere europæiske luksusmodehuse håber jeg, at min erfaring vil bringe et internationalt perspektiv og en ny tilgang til brandets fremtidige kreative udtryk og fortællinger.”

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Jasper Toron Nielsen, der netop har sat sig i sædet som kreativ direktør hos Royal Copenhagen. Med sig hertil bringer han stor erfaring med baggrund i modebranchen, hvor han har besiddet flere ledende designroller inden for herremode hos modehuse som Burberry, Givenchy, Brioni og Tom Ford. De seneste to år har han desuden arbejdet freelance med base i London. Og nu vender han altså blikket mod Danmark og kaster sig over en lidt anden kategori indenfor designfaget.

”Jeg er beæret og stolt over at blive en del af Royal Copenhagen som kreativ direktør og taknemmelig for at få muligheden for at arbejde med de enormt talentfulde teams. Brandets skønhed, håndværk og udvikling er uden sidestykke, og jeg ser frem til at fordybe mig i dets rige arv og kulturelle betydning,” fortæller Jesper Toron Nielsen videre.

“Vi er meget begejstrede for at byde Jasper velkommen til at lede Royal Copenhagens kreative retning. Jaspers kreative vision og ekspertise vil uden tvivl føre Royal Copenhagen ind i et nyt og spændende kapitel, der leder frem mod virksomhedens 250-års jubilæum i 2025 og derudover,” supplerer Jacob Siboni, VP for Royal Copenhagen, i pressemeddelelsen.

Jasper Toron Nielsen startede i stillingen den 1. september 2023.