Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
NAVNENYT

Tidligere Custommade-designer rykker til ungt kashmirbrand

Efter mere end 17 år hos Custommade har Anne Rasmussen nu taget hul på en ny rolle som Head of Design hos Beta Studios.
Efter mere end 17 år hos Custommade har Anne Rasmussen nu taget hul på en ny rolle som Head of Design hos Beta Studios.

Det var starten på en “ny fase” for Custommade, da tidligere senior designer hos Saks Potts Mette Fredin den 1. september i år satte sig i stolen som ny Head of Design. En rolle, hun overtog fra Anne Rasmussen, som efter 17 år hos brandet nu er rykket videre – denne gang til en lidt anden boldgade.

Anne Rasmussen er nemlig blevet ansat i en tilsvarende rolle hos Beta Studios – et mindre kashmirbrand, der blev grundlagt i 2017 i København og som blandt har slået sig op på et princip om at source alt sit materiale fra små, lokale farme i Indre Mongoliet.

“Jeg har ambitioner om at skabe og udvikle i lidt langsommere tempo, lave små smukke, eksklusive kollektioner med afsæt i det luksuriøse og tidløse cashmere-garn. Certificeret garn fra Mongoliet er basen, og det er her, Beta Studios har hele sit fundament. Jeg glæder mig helt utroligt til at videreudvikle på det og skabe mindre kollektioner og garderobeklassikere med øje for de smukke, enkle og rolige detaljer,” fortæller hun i en pressemeddelelse om sin nye rolle.

“Jeg er ekstremt glad for, at Anne er kommet med på vores team og fremadrettet er den person, der skal udvikle vores kollektioner til at dække den luksuriøse garderobe endnu bredere. Jeg er meget stolt og føler mig enormt privilegeret,” lyder det supplerende fra stifter Dorte Holmqvist.

Dorte Holmqvist har selv en fortid hos Custommade, hvor hun arbejdede som sælger fra 2007 til 2013.