Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Nina Mouritzen Holidays
NAVNENYT

Holidays henter New Yorker-profil til teamet 

I samme hug, som det kreative bureau fylder fire år, har de ansat producer Nina Mouritzen, der efter 20 år i New York er vent tilbage til København.
I samme hug, som det kreative bureau fylder fire år, har de ansat producer Nina Mouritzen, der efter 20 år i New York er vent tilbage til København.

“Med den udvikling, Holidays er i nu, giver det bedst mening for os at ansætte en profil som Nina. Med sine to årtier i branchen på internationalt niveau og et CV, der tæller højt eleverede produktioner, er hun vant til at operere med et generelt højere ambitionsniveau, end vi ofte ser herhjemme,” lyder det fra medstifter, kreativ direktør og fotograf Frederik Lentz Andersen. 

Sammen med Kasper Smith og Agnes Buch driver han Holidays, hvis kundegruppe tæller brands som J. Lindeberg, Vero Moda, &Tradition, Louis Poulsen, (di)vision, Helmstedt, Mytheresa.com, Volkswagen og ELLE – og i sammenfald med sine fire år på markedet udvides teamet nu med Nina Mouritzen.

Hun startede sin karriere i New York som fotoassistent hos blandt andre fotografen Patrick Demarchelier og begyndte herefter at arbejde hos toneangivende, kreative bureauer, som Milk Studios, Art Department og Bespoke. Her har hun produceret shows under New York Fashion Week, arrangeret kampagneskydninger for topfotografer som David Sims, Juergen Teller, Terry Richardson, Josh Olins samt brands som Coach, Ralph Lauren, Tiffany’s, Calvin Klein, GAP, H&M, Victoria’s Secret, W Magazine & Vogue US. I regi af Holidays vil Nina i sin rolle som producer fungere som tovholder på alt fra showproduktioner under modeugerne til de projekter, Holidays afvikler året igennem. 

“Efter at have arbejdet 20 år i New York City, var det vigtigt for mig at finde et sted i København, der har højt til loftet i form af kreativ tænkning. Et sted med et internationalt udsyn, men også med berøringsflade med lokal dansk københavnerkultur i mode-, musik- og designbranchen. Som producer er jeg interesseret i det krydsfelt, der opstår, når kreative miljøer overlapper og bruges til at bygge et community og et kulturelt landskab, hvor man løfter hinanden og er med til at ændre folks perspektiver på ting,” lyder det fra Nina Mouritzen, der slutter: 

“På Holidays har jeg fundet et tilhørsforhold som kreativ producer hos en tætknyttet gruppe af personer, der bruger en masse forskellige kanaler som inspiration og blander genre og udtryk til at skabe indhold af international kvalitet. Jeg glæder mig til at bidrage til alle de projekter, vi har i kikkerten, og bruge løs af min erfaring og ekspertise.”