Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
COPENHAGEN FASHION WEEK SS24

“Jeg var særligt vild med looket, hvor modellerne havde et enkelt pandebånd på – som reference til Vogue anno 2000”

Hvad var inspirationen bag makeup- og hår-looksene til sæsonens shows? Vi har været bag kulissen under Copenhagen Fashion Week – mød Marie Thomsen, key makeup-artist hos Stine Goya, her.
Hvad var inspirationen bag makeup- og hår-looksene til sæsonens shows? Vi har været bag kulissen under Copenhagen Fashion Week – mød Marie Thomsen, key makeup-artist hos Stine Goya, her.

Stine Goya, key makeup-artist: Marie Thomsen, MAC Cosmetics.

Hvad er inspirationen bag makeup-looket for Stine Goyas SS24-show, der blev holdt i den gade, hvor hun selv bor?

“Showets beauty-looks er skabt i samarbejde med Stine Goya selv og Hilda Sandstrøm, som er stylist på showet. Showets overordnede tema var ‘hjemkomst’. De keywords, vi havde fået at arbejde ud fra til makeuppen, var; naturligt, elegant og klassisk – krydret med 90’ernes supermodel-stil.”

Hvad har du særligt haft fokus på?

“Fokus var, at modeller og talenter bevarede deres personlige karaktertræk. Stine havde ønsket et minimalistisk, men subtilt look uden brug af for meget makeup.”

Karen Marie Groth - Stine Goya - Marie Thomsen
Stine Goya. Foto: Karen Marie Groth.

Hvilke produkter har du brugt til at skabe dette look?

“Vi skabte i alt tre beautylooks, som alle var centrerede omkring de samme elementer: Gennemfugtet, men ikke glowy hud, contouring af øjne med kølige brune nuancer, let contouring af ansigtet, og så var læberne tegnet let op med en lip liner, som matchede modellernes egne læbefarver. Nogle modeller fik en smuk brun læbe, hvis det gav mening. For at give huden den helt rette naturlige glød, anvendte vi et hybridprodukt, en serum-foundation, i yderkanten af ansigtet, og i midten af ansigtet brugte vi en let matterende foundation for at give modellerne et frisk, naturligt look. Afslutningsvis preppede vi huden med en fugtgivende ansigtsspray. Jeg var særligt vild med looket, hvor modellerne havde et enkelt pandebånd på som en helt tydelig reference til Vogue anno 2000.”

Er der en model, som har overrasket dig denne sæson?

“Det var skønt at have Helena Christensen som en del af holdet – fantastisk med den der ægte 90’er supermodel-energi med i showet.”