Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
COPENHAGEN FASHION WEEK SS24, SKØNHED

“Det er fedt, hvis det er et look, man får lyst til at genskabe derhjemme"

Hvad er inspirationen bag makeup- og hår-looksene til sæsonens shows? Vi har været bag kulissen under Copenhagen Fashion Week – mød Trine W. Skjøth, key makeup-artist hos Ganni, her.
Hvad er inspirationen bag makeup- og hår-looksene til sæsonens shows? Vi har været bag kulissen under Copenhagen Fashion Week – mød Trine W. Skjøth, key makeup-artist hos Ganni, her.

Ganni, key makeup-artist: Trine W. Skjøth.

Hvordan vil du beskrive beauty-looket til Gannis show?

“Showets overordnede tema var AI og naturen, mens skulle makeup-looket også skulle omfavne det, vi forbinder med en ægte ‘Ganni Girl’ – et enkelt, inkluderende og ukompliceret look.”

Hvilke elementer har du særligt haft fokus på?

“Naturlig, gennemfugtet og levende hud var hovedfokus. Samtidig synes jeg, det er fedt, hvis det er et look, man får lyst til at genskabe derhjemme.”

Karen Marie Groth _ GANNI Trine W. Skjøth

Hvilke produkter har du brugt?

“Vi lagde en let dækkende foundation med pensel, så hudens struktur forblev synlig. Ingen concealer eller pudder, blot foundation. På kinderne lagde vi en nude blush i en varm nuance direkte på kindbenene og dernæst en lille smule highlighter på kindbenets øverste del. Mit fokus er altid at fremhæve huden i stedet for at dække den til. Modellerne fik sort mascara på vipperne, ingen eyeliner, for et naturligt og friskt look. Vi brugte ikke farve på læberne, men lod modellernes egen naturlige læbefarve skinne igennem – og lagde blot en læbemaske, som gav en virkelig lækker finish. Afslutningsvis fik alle modeller små metalsommerfugle på , som jeg sirligt havde dyppet i metalstøv. Måde de små sommerfugle fangede lyset og reflekterede det fungerede så godt og komplimenterede modellernes hudtoner til perfektion, hvis jeg selv skal sige det. Et enkelt statement look, der gav plads til modellernes personlige træk.”