Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Navne

Voksende PR-bureau åbner ny afdeling og udvider teamet

Efter otte år som bureau vil Emma Migliorini nu også agere salgsagentur og har i den forbindelse ansat ny Wholesale Manager.
Efter otte år som bureau vil Emma Migliorini nu også agere salgsagentur og har i den forbindelse ansat ny Wholesale Manager.

Det danske PR- og kommunikationsbureau Migliorini, der har eksisteret siden i 2015, hvor det blev stiftet af fransk-svenske Emma Migliorini Kristensen, udvider nu med salgsagentur.

De sidste otte år har Migliorini arbejdet med PR og strategisk kommunikation for brands som Cala Jade, Gyldendal, La Bouche Rouge og Magasin du Nord, men ser det som “en naturlig udvidelse” at tilføje salg til kompetencerne. Det skriver bureauet i en pressemeddelelse.

“Covid-19 har for vores vedkommende været et omdrejningspunkt, der har tvunget os til at stoppe op og reflektere over det arbejde, vi målretter til hver enkelt kunde. Som bureau har vi fra start bestræbt os på at være en strategisk, intern partner, hvorfor vi finder det som en naturlig tilføjelse også at varetage kundernes interesser i et salgsøjemed. Vi ser os selv som et 360 graders bureau, hvor vi integrerer alt fra PR, kommunikation, events, projekter og kampagner – og nu også salg. Vi er ’brand builders’ på et 360 graders niveau,” fortæller Emma Migliorini Kristensen.

Migliorini, der i regnskabet for 2022 havde en bruttofortjeneste på 1,7 millioner kroner, har på nuværende tidpunkt tre ansatte. Men til at varetage det fremtidige arbejde med salgsagenturet har Emma Migliorini Kristensen ansat Josefine Jans som Wholesale Manager. Hun bringer salgserfaring fra brands som Bestsellers JJXX, Núnoo og Balling Brands.

Josefine Jans er ansat per 1. juni 2023.