Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder

“Scandinavian Manifesto forbliver et nøgleinitiativ for CIFF x Revolver"

Det skandinaviske initiativ under den italienske modemesse Pitti Uomo fortsætter som før – nu blot med den nye konstellation af CIFF x Revolver i ryggen.
Det skandinaviske initiativ under den italienske modemesse Pitti Uomo fortsætter som før – nu blot med den nye konstellation af CIFF x Revolver i ryggen.

Når de internationale herremodeuger i midten af juni slår tonen an til Pitti Uomo i Firenze, er det ikke alene Revolver, men den nye konstellation af CIFF x Revolver, der står bag det skandinaviske modefremstød Scandinavian Manifesto.

Siden 2018 har Revolver stået bag præsentationen af i alt 60 mindre og mellemstore nordiske brands og nye retninger indenfor – primært – herremoden til det italienske marked og Pittis internationale kundegruppe.

I år er det Norse Projects, Han Kjøbenhavn, Les Deux, Past Tense, Forét, Berner Kühl, Rue de Tokyo, Won Hundred, Another Aspect og Adnym. Han Kjøbenhavn har netop markeret sig ved at købe sine investorer ud og sælge en række b-aktier til sine mest loyale kunder, og Berner Kühl har denne måned lavet sin første ansættelse med tilføjelsen af Steffen Breinholt, der kommer fra en stilling som Head of Sales hos Soulland.

CIFF x Revolver annoncerede i sidste måned deres første fælles messe, som finder sted i Bella Centret til august 2023 efter CIFFs opkøb af Revolver. Og den nye driftskonsolidering fortsætter altså det italienske samarbejde, der hidtil har været drevet af Revolver. 

“Scandinavian Manifesto forbliver et nøgleinitiativ for CIFF x Revolver, og partnerskabet med Pitti er blot ét ud af flere eksempler på et fortsat fælles engagement i at kunne tilbyde danske, skandinaviske og internationale modevirksomheder et globalt infrastrukturnetværk fokuseret på at facilitere handel, vækst og udvikling,” lyder det i en pressemeddelelse.

Scandinavian Manifesto finder sted fra den 13.-16. juni 2023 på Pitti Uomo i Firenze.

 

Fransk luksusgigant tager dansk brand under vingerne