Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Bæredygtighed

Fremtidens ansvarlige mode? Få historikeren, filosoffen og designerens bud

Kom til debataften på Designmuseum Danmark, hvor blandt andre Henrik Vibskov stiller skarp på fremtidens mode og forbrugsvaner.
Kom til debataften på Designmuseum Danmark, hvor blandt andre Henrik Vibskov stiller skarp på fremtidens mode og forbrugsvaner.

Hvordan skal vi klæde os i fremtiden, så vi minimerer belastningen på det nødstedte klima og samtidig klæder os både godt og pænt? Det er denne gordiske knude af et spørgsmål, som Designmuseum Danmark tager udgangspunkt i, når de i samarbejde med Institut français inviterer til debataften under overskriften ‘Just can’t get enough?’

Eventet, der afholdes i direkte forlængelse af den igangværende udstilling ‘The Future is present’ og i forbindelse med ‘La Nuit des idées’ (Idéernes Nat), som hvert år organiseres af de 200 franske institutter rundt om i verden, markerer starten på en række arrangementer dedikeret til bæredygtig mode. Sammen leder de op til en udstilling på den franske ambassade under Copenhagen Fashion Week i august 2023.

Det er designer og multikunstner Henrik Vibskov – der i øvrigt netop har annonceret en reunion-koncert med 1990’er-bandet Luksus – der skal komme med sit bud på en løsning i dialog med filosof Emanuele Coccia, historiker Manuel Charpy samt Pernille Stockmarr, kurator for Designmuseets udstilling.

Debataftenen finder sted torsdag den 27. april 2023, kl. 17-20 på Designmuseum Danmark, Bredgade 68, 1260 København. Du kan købe din billet her