Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Modeuge

Nu kan du søge om plads på kalenderen til Copenhagen Fashion Week SS24

Skal dit brand være en del af Copenhagen Fashion Week SS24? Så er det nu, du skal ansøge.
Skal dit brand være en del af Copenhagen Fashion Week SS24? Så er det nu, du skal ansøge.

Hvis dit brand skal være en del af den officielle kalender for Copenhagen Fashion Week SS24, så skal du spidse ører nu. I går blev der åbnet op for ansøgninger, og skal du tages i betragtning til at være et af de showbrands, som skal vise under sommerens modeuge, skal du sende din ansøgning afsted inden den 28. april, hvor der er ansøgningsfrist.

Der er både åbent for ansøgning til de ordinære showpladser og CPHFW NEWTALENT-programmet, der blandt andet tæller A. Roege Hove som alumni. Hvis man søger om en plads i modeugens talentprogram, søger man samtidig om adgang til alle de fordele, der følger med – det inkluderer økonomisk støtte, mentorskaber, partnerskabstilbud, professionel rådgivning, eventdeltagelse, showroom-aktiveringer, alumni-netværk, omfattende PR gennem modeugens kanaler og en plads på den officielle Copenhagen Fashion Week-kalender, når SS24-sæsonen skydes af.

Hvilke brands, der får de endelige pladser, annonceres den 8. juni, hvor det endelige line-up offentliggøres, hvorimod NEWTALENT-programmet offentliggøres den 6. juni.

Copenhagen Fashion Week SS24 finder sted den 7.-11. august 2023. Læs mere på Copenhagen Fashion Weeks hjemmeside her