Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Modeuge

“Helvede er et smukt sted": Han Kjøbenhavn byggede videre på visionen i Milano

Med lanceringen af et nyt samarbejde med det hypede spil Diablo IV indtog Han Kjøbenhavn endnu en gang Milano Fashion Week med sin dæmoniske og avantgarde AW23-kollektion.
Med lanceringen af et nyt samarbejde med det hypede spil Diablo IV indtog Han Kjøbenhavn endnu en gang Milano Fashion Week med sin dæmoniske og avantgarde AW23-kollektion.

Han Kjøbenhavn fortsætter med at bevise sig som et dansk brand af international kaliber. Det understregede gårsdagens show i Milano, hvor brandet præsenterede sin AW23-kollektion, ‘Chthonic Penumbra’. En kollektion, der byggede videre på de seneste sæsoners avantgarde, næsten couture-inspirerede, retning med dramatiske overdimensionering, skulpturelle silhuetter, organiske former og brutalistiske designelementer. Her var kromskulpturer som kraver og hele kjoler, flænsede tekstiler, volumniøse draperingsteknikker og skarpe skuldre. Kunstpels og -læder, fjer og perler i en farveskala, der hovedsagligt strakte sig fra toner af hvid over i kromgrå og sort, sort, sort.

Showet og kollektionen repræsenterede desuden lanceringen af Han Kjøbenhavns nye globale samarbejde med Diablo IV – et kommende action-rollespil udviklet og udgivet af Blizzard Entertainment. Et match made in heaven, skulle man tro, men deres fælles styles byggede tværtimod på en delt vision om at gøre “helvede til et smukt sted,” som Han Kjøbenhavn selv skriver det i en pressemeddelelse. Blodrøde tekstiler, mesh og gummi og tætsiddende bodysuits med Diablo IV-logoet broderet supplerede den allerede dæmoniske kollektion. Stifter og kreativ direktør Jannik Wikkelsø Davidsen fortæller:

“Samarbejdet med Blizzard Entertainment har været en af de mest naturlige, jeg nogensinde har arbejdet på. Vi deler vision, æstetik og kreativt synspunkt, hvilket har gjort det til en stor fornøjelse. Der er mange ligheder mellem spillets visuelle udtryk og den måde, jeg arbejder på, og det har givet mig mulighed for virkelig at kombinere de to verdener og følelser, der er forbundet hermed.”

Se et udvalg af showets styles herunder.